Nici nu ai zice că are 40 de ani! Andreea Raicu arată mai bine ca în tinerețe! Ce dietă ține: „Mănânc în fiecare zi…”

Andreea Raicu a reușit să rămână în atenția oamenilor încă de când a devenit cunoscută. De-a lungul anilor, a reușit să-și păstreze mereu o siluetă suplă pentru a arăta mereu bine pe micul ecran.

Timpul a trecut, Andreea Raicu a împlinit 40 de ani și arată la fel de bine ca în tinerețe, însă totul are un preț. Are în fiecare zi grijă la ceea e mănâncă. În cadrul unui interviu, Andreea a mărturisit care sunt felurile ei preferate de mâncare.

„Am câteva rețete preferate: shake-ul proteic, preparatele pe bază de vinete, moelleux au chocolat, supa Tom Yum Goong şi cea de linte, sorbet de mango. Îmi place să mănânc şi, contrar percepţiei pe care unii o au despre mine, mănânc destul de mult, dar am grijă la porţii şi la combinaţiile pe care le fac.

De-a lungul anilor, am avut diverse experienţe culinare care mi-au plăcut extrem de mult şi e dificil să fac un top. Cred, totuşi, că supa Tom Yum Goong, pe care am descoperit-o în prima vacanţă din Thailanda de la 14 ani, rămâne pe primul loc. Îmi place foarte mult şi cred că aş putea să o mănânc în fiecare zi,' a povestit Andreea Raicu, pentru csid.ro.

Ce dietă ține Andreea Raicu?

Andreea Raicu a dat și câteva sfaturi pentru cei care își doresc să slăbească.

„Le spun că în primul rând nu trebuie să se înfometeze, ci să îşi analizeze stilul de viaţă şi să vadă ce pot să îmbunătăţească. Nu am o „reţetă' pentru ei, pot doar le reamintesc nişte lucruri extreme de simple, dar care sunt extrem de importante: să aibă 3 mese principale şi 2 gustări, să nu îşi refuze nimic, dar să mănânce cu cumpătare, să consume alimente cât mai sănătoase şi cât mai puţin prelucrate, să evite conservaţii şi aditivii alimentari, să mănânce cât mai multe fructe şi legume (atenţie însă că şi fructele pot îngrăşa), să facă mult sport, să se odihnească şi să se accepte aşa cum sunt pentru a se putea transforma fizic, dar şi spiritual.

Am învăţat să nu mă gândesc la lucrurile pe care le fac ca să am un regim de viaţă echilibrat ca la nişte reguli sau lucruri impuse, ci ca la ceva care mă face să am o viaţă mai frumoasă şi mai sănătoasă. Mănânc în fiecare zi fructe şi legume crude, beau cel puţin 2 l de apă în fiecare zi, mănânc porţii mici, am înlocuit zahărul cu siropul de agave sau xylitol, nu am interdicţii culinare (mănânc ce simt că am nevoie, interdicţiile creează frustrări), nu fumez, fac sport, dorm cel puţin 6 ore şi, dincolo de aspectul fizic, încerc să am grijă la fel de mult şi de interior meu,' a mai adăugat Andreea Raicu, pentru sursa citată.

Pentru a vedea mai multe imagini cu Andreea Raicu, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Româncele au strălucit la Cannes. Uite ce ținute au ales Dana Rogoz, Laura Cosoi și Andreea Raicu

Andreea Raicu şi-a lansat cartea ,,Manâncă şi arată bine'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete