Andreea Raicu dezvăluie momentul în care a reușit să învingă stările depresive: „Întreaga mea perspectivă asupra fericirii a început să se schimbe”

Andreea Raicu este una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi din țară. Frumoasa vedetă s-a retras din lumina reflectoarelor de mulți ani, însă se bucură de un succes formidabil proiectelor pe care le întreprinde prin prisma propriei afaceri.

Andreea Raicu menține legătura cu fanii săi atât prin intermediul rețelelor sociale, cât și prin numeroasele materiale pe care le scrie pe blogul său personal. Astfel, acolo transmite natural gândurile și trăirile sale, ajutându-i pe ceilalți să se regăsească și să-și trăiască viața cât mai frumos posibil.

Recent, vedeta a mărturisit că și-a adus aminte de perioada copilăriei interacționând cu mai multe persoane care rememorează momentele simple și fericite de atunci. Andreea Raicu susține că, în cea mai dificilă perioadă a sa când suferea de depresie, o bună prietenă i-a dat un sfat prețios pe care l-a pus în aplicare în fiecare zi de atunci.

„Acum câțiva ani, când procesul meu de întoarcere la mine începuse deja de ceva timp, o persoana foarte dragă mie m-a intrebat cum aduc bucuria în viața mea, zi dupa zi. M-am încurcat puțin, pentru că nu erau foarte multe lucruri care îmi aduceau bucurie la vremea respectivă, și am enumerat repede câteva dintre activitățile mele preferate.

Prietena mea m-a întrerupt atunci și mi-a spus: Nici m[car nu contează ce anume faci, atâta timp cât o faci ca un copil care se joacă jocul preferat. Cuvintele ei m-au facut să zâmbesc pe loc, pentru că m-au teleportat într-o clipă la aleea din fața casei mele unde îmi placea la nebunie să sar coarda ore în șir. Am înțeles atunci pe loc cum ar trebui să se simtă fericirea.

De atunci, am pus în practică sfatul ei cât de des am putut, și pe măsură ce faceam lucrurile cu atenția la ceea ce fac și cu bucurie în suflet, cu atât mai bine mă simțeam și cu atât mai satisfacută eram când puneam capul pe pernă, seara. Treptat, întreaga mea perspectivă asupra fericirii a început să se schimbe', a scris Andreea Raicu pe blogul său.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete