Monica Davidescu, mărturisiri inedite despre primele întâlniri cu Aurelian Temișan: „Îmi era și jenă, era foarte repede”

Monica Davidescu și Aurelian Temișan sunt unul dintre cele mai frumoase cupluri din România. Relația lor durează de aproape trei decenii și au împreună o fetiță pe nume Dora. Actorul se mândrește des pe rețelele de socializare cu fetele lui, însă puțini știu cum a cucerit-o pe mama fiicei sale.

Monica Davidescu a fost invitată în emisiunea „După faptă și răsplată', realizată de Cristina Șișcanu și a făcut câteva mărturisiri despre modelele pe care le-a urmat în viață pentru a-și construi o căsnicie care să dureze mult timp.

„Nu pot să le dau eu oamenilor o rețetă, nu suntem cel mai longeviv cuplu. Eu i-am urmărit pe Lucia Popescu Moraru și MArin Moraru, un cuplu absolut minunat. Eu i-am urmărit pe Ioana Stana Ionescu și Andrei Ionescu, un cuplu mega longeviv. Eu, luând exemplele lor, care sunt trecuți de 50 de ani, și văzând armonia lor în familie și cum se sprijină, se înțeleg, se ceartă, se acceptă, atunci am zis că întotdeauna trebuie să lași de la tine, trebuie să-l înțelegi pe cel de lângă tine ca și cum te-ai înțelege pe tine', a declarat Monica Davidescu în emisiunea mai sus menționată, potrivit Spectacola.

De asemenea, actrița a vorbit despre primele întâlniri cu cel care urma să-i devină soț. Pe când era studentă în anul I, ea și Aurelian Temișan s-au văzut la un spectacol. Atracție a existat din prima clipă, astfel că actorul i-a oferit un buchet de flori și a invitat-o la un spectacol de-al lui. Acolo Monica Davidescu a avut surpriza de a-și întâlni viitorii socrii.

„Sunt mulți ani de când m-a cucerit. Ce-mi aduc aminte este că noi ne-am întâlnit la un spectacol. Eu prezenta spectacolul, iar el cânta. Am făcut cunoștință, am zis că el e doar un coleg, deși a fost atracție, nu mă gândeam că se uită el la o studentă, eu eram anul 1, dar la un moment dat a venit cu un buchet de flori, m-a invitat la un spectacol de-al lui, unde mi-a făcut cunoștință cu părinții lui. Îmi era și jenă, era foarte repede. Dar, după câteva luni am început să fim împreună și am rămas așa', a mai povestit una dintre cele mai apreciate doamne ale teatrului românesc.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete