Cum își câștigă banii Matei Stratan, fostul iubit al Mădălinei Ghenea. Ce spune despre relația cu Andreea Raicu

Matei Stratan, bărbatul cu care Mădălina Ghenea are o fetiță, a spus cum își câștigă banii. Deși provine dintr-o familie bogată, el preferă să muncească pentru a se întreține.

În prezent, fostul iubit al Mădălinei Ghenea se ocupă cu realizarea de fundalul sonor pentru mai multe producții cinematografice și mai lucrează la un documentar despre o relație atipică dintre două persoane. Averea tatălui său, Dan Stratan, este estimată la 250 de milioane de euro.

„Muncesc non-stop. Mă ocup de mai multe lucruri, cu firma, cu muzica. În 2020 am luat premiul Goppo pentru muzică de film, pentru producția lui Dorian Boguță. (n.r. în care a jucat și Mădălina Ghenea). Fac în continuare asta ca și hobby.

Ultimul proiect a fost muzica pentru „Spioni de ocazie', al Oanei Giurgiu. E pasiunea mea de mic, inclusiv muzica clasică. Acum am prins această oportunitate. Lucrez numai pentru filmele românești. În prezent, fac muzica pentru un documentar despre o relație atipică dintre două persoane, nu foarte cunoscute. E un proiect foarte frumos.

Muncesc non-sop, de trei ani și-n fiecare weekend. Am zile când trebuie să merg și cu clienții. Nu-mi însușesc banii familiei ca și când ar fi ai mei. Am un salariu și o firmă la care lucrez. Nu beneficiez de ei. Îi muncesc pe ai mei. Dacă părinții mei sunt drăguți și-mi dau voie să merg în vreo casă, sau pe barcă, e altceva, e decizia lor. Dar asta nu înseamnă că sunt ale mele. Nu sunt acel milionar despre care se spune', a declarat Matei Stratan, potrivit Playtech.

matei stratanSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Matei Stratan, despre relația cu Andreea Raicu

După despărțirea de Mădălina Ghenea, Matei Stratan nu s-a mai afișat cu nicio femeie. La un moment dat s-a speculat că ar fi într-o relație cu Andreea Raicu, însă acesta neagă zvonurile apărute. „Suntem doar amici, ea lucrează pe strada unde stau eu', a precizat acesta. Fosta prezentatoare TV a fost surprinsă de mai multe ori când mergea la el acasă și a petrecut alături de Matei Stratan pe yachtul de 8 milioane de euro al familiei Stratan.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete