Andreea Răducan, mămică pentru a doua oară? “Să sperăm că va veni pe lume sănătos și…” Uite cum s-a schimbat viața ei după ce a născut


În urmă cu un an și jumătate a devenit mamă pentru prima oară, iar această experiență i-a schimbat radical viața. Andreea Răducan se descurcă de minune în rolul de mămică și reușește să se împartă între activitatea profesională și viața de familie, ba mai mult decât atât, fosta gimnastă chiar își dorește încă un copil. 

De-a lungul timpului a câștigat o mulțime de medalii și trofee, iar acum, revista Avantaje a premiat-o pentru performanțele pe care le-a obținut în sport, oferindu-i trofeul Femeia Anului 2018 la categoria O viață dedicată sportului.

Cum s-a schimbat viața Andreei Răducan după ce a născut?

Dincolo de toate realizările profesionale, Andreea Răducan mărturisește că adevărata minune este Amira, fetița ei, cea care i-a schimbat viața în mod radical.

“Sinceră să fiu, întotdeauna am considerat că este un moment extrem de frumos acela în care devii mamă. E foarte greu, deși credeam că va fi simplu să vorbesc despre momentul în care am devenit mamă, e un sentiment atât de frumos, însă s-a construit atât de temeinic în perioada în care am fost însărcinată și este incredibil cum ajungi să iubești un suflețel pe care nu l-ai văzut, pe care nu îl cunoști, despre care nu știi absolut nimic, decât faptul că abia aștepți să îl strângi în brațe. Venirea pe lume a Amirei a fost o imensă bucurie și împlinire și pentru mine, ca mamă, pentru soțul meu și pentru întreaga noastră familie. Este prima la părinți, prima nepoțică. E o minune de fetiță, așa îi și spun, este foarte activă, motric foarte bine dezvoltată așa că pentru noi este destul de dificil să ținem pasul cu tot ceea ce face ea la doar un an și jumătate.”, a spus Andreea Răducan.

Andreea Răducan, mămică pentru a doua oară?

Când vorbește despre fetița ei, ochii Andreei Răducan se umezesc imediat. Pentru că rolul de mămică o face foarte fericită, fosta gimnastă își dorește și un al doilea copil.

“Da, da. Eu mai am un frate și îmi dau seama că mi-ar fi fost mult mai dificil să fac tot ceea ce fac astăzi fără să îl am pe Sorin, fratele meu, alături. Îmi doresc ca Amira să nu fie singură. Eu, dar și soțul meu își dorește foarte mult și ne dorim foarte mult încă un copil și să sperăm că va veni pe lume sănătos și cât de curând.”, a mărturisit Andreea Răducan.

Urmărește materialul video pentru a vedea ce spune Andreea Răducan despre posibilitatea de a rămâne din nou însărcinată.

Foto: Dumitru Angelescu și Vlad Chirea

Citește și: 

Prințesa Diana ar fi putut să supraviețuiască – Detaliul care a omorât-o

Motivul pentru care Adela Popescu și-a retras fiul de la grădiniță

Ce spune Lili Sandu despre participarea lui Silviu Țolu la Ferma: Îl văd ușor stânjenit de…'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete