Richard Gere, tată pentru a treia oară la 70 de ani

Actorul Richard Gere (70 de ani) și soția lui, Alejandra Silva (37 de ani), au devenit părinți pentru a treia oară.

Activista a dat naștere celui de-al doilea copil al perechii pe proprietatea fermei lor din statul New York.

Richard Gere, tată pentru a treia oară la 70 de ani

De fapt, este vorba despre aceeași locație în care cuplul și-a oficializat relația în urmă cu aproape doi ani. Richard și Alejandra ar fi preferat varianta nașterii acasă pentru a se bucura de intimitate.

În luna noiembrie a anului trecut, la doar nouă luni de la venirea pe lume a primului lor copil împreună, o sursă a confirmat pentru E! News că Alejandra era însărcinată din nou.

Atât Richard, cât și Alejandra mai au copii din relații anterioare. Actorul mai are un fiu în vârstă de 19 ani, iar Alejandra mai este și ea mama unui alt fiu în vârstă de șase ani.

Întreaga familie este încântată de venirea pe lume a celui mai nou membru, mai ales fiul perechii, Alexander, devenit frate mai mare.

Și-au oficializat relația anul trecut în New York

Perechea și-a început relația în anul 2014 și s-a căsătorit în 2018. „Mă simt de parcă trăiesc un adevărat basm”, a declarat Alejandra, pentru HELLO!, după căsătoria lor din New York.

„Fără nicio îndoială, mă simt cea mai norocoasă femeie din lume.” În timpul fostei sarcini, perechea a confirmat că așteaptă primul lor copil împreună după ce l-au cunoscut pe Dalai Lama.

„Acum doar câteva momente .. Primind binecuvântarea prețiosului nostru ce va veni pe lume”, a scris Alejandra pe Instagram, la momentul respectiv.

„Nu puteam face anunțul înainte de a-i spune lui Dalai Lama.”

Foto: Hepta.ro / Profimediaimages.com

Citește și:

Prințul Louis a împlinit 2 ani! Noi portrete cu mezinul Ducilor de Cambridge au fost publicate

Eva Mendes spune adevărul. De ce nu publică fotografii cu Ryan Gosling și cu fiicele lor? „Răspund onest”

Actrița Reese Witherspoon a vorbit despre experiența ei cu depresia postnatală: „Nimeni nu mi-a explicat că atunci când oprești hrănirea la sân a bebelușului …”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete