Andreea Marin: “Nu există nu se poate!”

motto Andreea Marin

motto Andreea Marin

Andreea Marin este o femeie puternică de la care avem întotdeauna ceva de învățat. Andreea Marin: „Nu există nu se poate'.

Chiar dacă a trecut prin multe momente dificile, Andreea Marin nu a renunțat niciodată. A luptat cu zâmbetul pe buze și a continuat să iubească și să creadă în fericire, în oameni și în visurile sale.

Mulți dintre noi ne-am întrebat cum a reușit Andreea Marin să renască din propria cenușă. Ce și-a spus vedeta atunci când a simțit că nu mai poate și ce a motivat-o să meargă mai departe?

Andreea Marin: “Nu există nu se poate!”

Într-un interviu acordat pentru Antena Stars, Andreea Marin a mărturisit ce a determinat-o să meargă mai departe și să devină mai puternică de fiecare dată.

“Nu există nu se poate, sunt vorbele tatălui meu pe care mi le-a repetat încă de când eram copil, atât de mult încât mi-au intrat în sânge. În momentele cele mai grele din viaţă, în care eram indecisă, în care nu ştiam pe ce drum să o apuc, îmi aminteam această vorbă. Îmi venea în minte, fără ca eu să o caut.

Sunt o femeie cu experienţă de viaţă, sunt trecută prin multe.. Nu vreau să mai depind de un om şi nici nu cred că am făcut-o vreodată. Am fost un om pe picioarele mele chiar dacă dragostea ne transformă şi ne face uneori să pierdem calea pe care am gândit-o, însă acum am 44 de ani, nu mai sunt un copil”, a declarat Andreea Marin pentru Antena Stars.

Andreea Marin, despre tatăl ei: “Îmi lipsește enorm, dar îl simt înger păzitor”

“Pentru că tot ce a fost mai bun, El mi-a dăruit. Pentru că m-a iubit cum numai El știa. Pentru că sacrificiile lui, ca tată, au construit o lume pentru mine. Pentru că m-a învățat și m-a lăsat să greșesc, ca să fiu ceea ce sunt. Pentru că îmi lipsește enorm, dar îl simt înger păzitor. Pentru ca îl iubesc, necondiționat, pentru totdeauna…', a scris Andreea Marin pe Facebook.

 

Foto:facebook.com

 

Vezi si:

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete