Andreea Marin: “Am renunţat la oameni la care țineam, dar care nu trebuiau să rămână alături de mine”

andreea marin

andreea marin

Andreea Marin reușește să fie mereu cu zâmbetul pe buze și emană energie pozitivă prin toți porii. Andreea Marin: “Am renunţat la oameni la care țineam, dar care nu trebuiau să rămână alături de mine”.

În realitate, vedeta n-a avut parte numai de momente roz. Viața a pus-o la grele încercări, dar Andreea Marin nu a renunțat niciodată la lupta pentru propria fericire.

Chiar dacă a trecut prin trei divorțuri, Andreea a găsit puterea de a zâmbi.

Puternică cum o știm, Andreea Marin nu și-a pierdut speranța și nici plăcerea de a trăi. Nu a spus “nu” iubirii, iar astăzi se declară o femeie fericită și împlinită.

“Avem nevoie de dragoste, pentru că este motorul vieții. Există acest om pe care îl iubesc și da călătoresc către el sau el călătorește către mine în măsura în care timpul nostru poate fi aranjat în felul acesta. Să ne fie bine împreună. În alegerea mea contează în primul rând părerea copilului meu, pentru că sunt o mamă responsabilă și dacă am un copil fericit, de aici încolo începe și fericirea mea și nu înainte de asta. Poate să îmi placă de cineva, dar dacă văd că nu am un copil mulțumit, nu pot să merg mai departe, noi suntem un caz fericit, din acest punct de vedere, dar nu o să intru mai mult în povestea noastră intimă, pentru că vrem să o păstrăm cât mai aproape de sufletul nostru”, a mărturisit Andreea Marin, în cadrul unui interviu pentru libertatea.ro.

Andreea Marin: “Am renunţat la oameni la care țineam, dar care nu trebuiau să rămână alături de mine”

În cadrul emisiunii “CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel, Andreea Marin a vorbit despre despărțirile din viața ei.

“Am renunţat la oameni la care țineam, dar care nu trebuiau să rămână alături de mine. Uneori, trebuie să ne vedem de drumul nostru și să nu ne înfrânăm unii de alții. Fiecare are calea sa și trebuie să înțelegem că putem fi alături de anumiți oameni doar atât cât avem o misiune comună, și nu mai departe”, a mărturisit Andreea Marin în cadrul emisiunii “CulTOUR”.

În anul 1995, pe vremea când avea doar 21 de ani, Andreea Marin s-a căsătorit cu Cristian Gheorghiță, însă povestea lor de dragoste a durat 3 ani.

În 2006, Andreea Marin şi Ştefan Bănică JR și-au unit destinele. Căsnicia lor a durat doar șapte ani. Cei doi au împreună o fetiță.

La scurt timp de la divorţul de Ştefan Bănică Jr, Andreea l-a cunoscut pe medicul turc Tuncay Öztürk. Cei doi s-au căsătorit în 2014, dar după 11 luni au decis să se despartă.

 

Foto:facebook.com

 

Vezi si:

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete