Alina Pușcaș și soțul ei, medicul stomatolog Mihai Stoenescu, vor să se căsătorească pe plajă în Grecia. Ce rochie va purta Alina?

Modelul și prezentatoarea de televiziune Alina Pușcaș (33 de ani) și medicul stomatolog Mihai Stoenescu și-au oficializat relația luna trecută, după aproape cinci ani de când s-au cunoscut.

Cuplul are în plan să se căsătorească religios vara viitoare, în Grecia, pe plajă, și să îi aibă alături pe cei trei copii ai lor, Alexandru (4 ani), Melissa Antonia (2 ani) și pe mezina Iris (4 luni).

Alina Pușcaș și soțul ei, medicul stomatolog Mihai Stoenescu, vor să se căsătorească pe plajă în Grecia

Alina Pușcaș va îmbrăca rochia de mireasă în vara anului 2020. Prezentatoarea emisiunii Te cunosc de undeva, difuzată de Antena 1, și soțul ei, Mihai Stoenescu, nu vor să facă nunta în România.

„Ne dorim ca nunta să fie pe plajă. Amândoi suntem înnebuniți după Grecia și ne-am dori foarte mult să reușim să o facem acolo în vara anului următor.

Putem să combinăm foarte frumos nunta în sine cu o minivacanță și chiar aș vrea să fie cu toți cei trei copii.

Dacă vom face nunta pe plajă, așa cum ne dorim, o să am două rochii de mireasă”, a declarat, pentru Libertatea, Alina Pușcaș.

Vedeta își dorește ca ceremonia religioasă să aibă loc la o biserică situată pe o colină, de unde să se vadă marea și întreaga insulă.

Rochia pentru petrecerea de pe plajă va fi realizată de brandul de haine pe care îl deține împreună cu prietena ei Mihaela Glăvan, iar cea pentru biserică va fi din recuzita emisiunii Te cunosc de undeva, întrucât i-a rămas gândul la respectiva piesă.

„Am rămas cu piticul pus pe o rochiță care mi-a plăcut foarte mult și pe care am purtat-o la emisiune'

„Probabil că voi avea ceva mult mai diafan, cu spatele gol. Să vedem. Am ceva idei, eu și Mihaela ne gândim la rochia de mireasă, chiar dacă nu avem specificul acesta în colecțiile noastre.

În ceea ce privește rochia pe care o voi purta la biserică, am rămas cu piticul pus pe o rochiță care mi-a plăcut foarte mult și pe care am purtat-o la emisiune.

Rochia era efectiv de mireasă, dar în contextul Te cunosc de undeva, putea să fie orice fel de rochie, chiar dacă era albă.

Era o rochiță până la claviculă, cu spatele foarte decupat, lungă, cumva tip sirenă și avea de la ceafă până în partea de jos, unde era despicată, un fel de trenă din perle, agățată, care nu atingea pământul.

Era absolut superbă, foarte frumoasă! Cred că o să o iau chiar pe aceea, pentru că mi-a plăcut foarte mult”, a mai mărturisit Alina Pușcaș, pentru Libertatea.

Foto: Instagram

Citește și:

Ioana Ginghină a vorbit cu fiica ei Ruxandra despre pictorialul nud făcut pentru revista Playboy

Emilia Clarke, constrânsă să filmeze scene nud pentru serialul „Game of Thrones”: „Voi plânge în baie apoi mă voi întoarce și voi filma’

Fiica cea mică a Andreei Bălan, de urgență la spital: „Ce am simțit în secunda aceea n-am simțit niciodată în viața mea’

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete