Andreea Marin, mesaj emoționant cu ocazia împlinirii celor 47 de ani: „Dincolo de haine, e un corp imperfect”

Andreea Marin, una dintre cele mai frumoase femei din România, a împlinit pe 22 decembrie 47 de ani. Vedeta a petrecut alături de cei dragi, însă nu a uitat de comunitatea pe care și-a construit-o în mediul online și a transmis un mesaj emoționant.

„Îmi promit ca, la 47 de ani împliniți azi, să nu uit să mă privesc în oglindă și să văd mereu dincolo de aparențe, de lumini și de umbre, de riduri, de cearcăne sau de machiaj. Dincolo de masca noastră, se ascunde un suflet mare. Dincolo de chip, e un creier ce naște idei care pot face minuni.

Dincolo de haine, e un corp imperfect, dar perfect capabil să miște munții la nevoie, pentru a schimba vieți în bine. Pântecele noastre făuresc vieți. Pieptul nostru le hrănește. Inima noastră le iubește și le ocrotește. Cu oglindă sau fără, se află oamenii cei adevărați, în stare să adune cioburi la nevoie și să facă noi oglinzi care să reflecte lumina în jur, cu mâinile lor', a scris Andreea Marin pe rețelele de socializare.

Andreea-MarinSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Andreea Marin este iubită de publicul telespectator datorită caracterului său blând, a empatiei pe care o afișează, dar și a profesionalismului de care a dat dovadă de-a lungul anilor. În această perioadă, „Zâna' a muncit foarte mult și s-a implicat în numeroase campanii, însă de Crăciun va lua o pauză și se va relaxa alături de cei dragi sufletului ei.

„Decembrie este o lună plină pentru mine mereu și, spre finalul ei, e întâi ziua Violetei (pe 15 decembrie a împlinit 14 ani, n.r.), apoi a mea (47 de ani, pe 22 decembrie, n.r.), apoi Crăciunul și finalul de an… Vreau să fiu acasă, nicăieri altundeva nu e mai frumos și mai bine pentru mine, sincer.

Oameni dragi, căldura sufletească, brazii împodobiți, masa cu bunătăți, clinchete și sunet de pian, pisicile leneșe și cățeii agitați, dar și ciripit de păsărele în gospodăria noastră… și lui Moș Crăciun îi place popasul la noi!', a declarat vedeta în urmă cu câteva zile, pentru tvmania.ro.

Foto: Hepta, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete