Andreea Marin, mesaj emoționant cu ocazia zilei de naștere a fiicei sale, Violeta

Andreea Marin se poate declara o femeie împlinită pe toate planurile, dar mai ales pe plan personal. „Zâna' este mama unei superbe domnișoare care a împlinit recent 14 ani.

Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr., a împlinit recent 14 ani. Mama sa a marcat momentul postând pe Instagram un colaj foto și un mesaj de-a dreptul emoționant.

„Pentru fiecare vis pe care l-ai realizat/ Pentru toată dragostea pe care am găsit-o în tine…

La mulți ani, Violeta mea❤️! De 14 ani, mai mult decât pot spune cuvintele, vorbește dragostea mea… Te iubesc cu toată inima!', a fost mesajul transmis de Andreea Marin.

Nici Radu Ștefan, primul copil al cântărețului nu a uitat de ziua de naștere a surorii lui și a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie în care apar ei doi și un mesaj însoțit de un emoji inimă roșie.

„Happy birthday' ❤️, a scris Radu Ștefan Bănică în dreptul fotografiei în care apare alături de sora sa mai mică.

Andreea MarinSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

În urmă cu ceva timp, Ana Violeta a vorbit despre mama sa și despre momentul în care a văzut-o prima oară la TV. Aceasta nu conștientiza celebritatea mamei sale, însă era mândră de ea și de tot ceea ce face.

„Prima dată când am văzut-o la TV m-a șocat foarte tare. Nu știam, nu eram conștientă de faima ei sau de faptul că este atât de cunoscută. Am fost emoționată și mândră că mama este atât de populară, sunt foarte mândră de tot ce face. Nu mi-a ascuns niciodată chestia asta, dar nici nu a zis niciodată: Eu sunt persoana asta și mă definesc prin jobul meu și prin faptul că am atâția followeri sau sunt populară, ci: Mă definesc prin ce fac eu, acțiunile mele. Așa am ajuns eu foarte mândră de mama', a declarat adolescenta, potrivit Libertatea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete