Andreea Marin, mesaj emoționant cu ocazia zilei de naștere a fiicei sale, Violeta

Andreea Marin se poate declara o femeie împlinită pe toate planurile, dar mai ales pe plan personal. „Zâna' este mama unei superbe domnișoare care a împlinit 15 ani.

Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr., a împlinit astăzi, 15 decembrie, vârsta de 15 ani. Mama sa a marcat momentul postând pe Instagram un colaj foto și un mesaj de-a dreptul emoționant.

„Suntem legate suflet de suflet, pentru totdeauna. Simt adânc fiecare tresărire, fiecare emoție, fiecare umbră sau rază de lumină din viața ta și sunt aici pentru tine, mereu. La bine și la greu, dragostea mea! La mulți ani, Violeta mea!', a scris Andreea Marin pe facebook, unde a făcut publică o nouă imagine cu fiica ei, care s-a transformat într-o domnișoară superbă.

Nici Radu Ștefan, primul copil al cântărețului nu a uitat de ziua de naștere a surorii lui și a postat pe pagina sa de Facebook douăfotografii, una cu Violeta, una cu ei doi, iar mesajul lui demonstrează că cei doi țin foarte mult unul la celălalt și se iubesc enorm.

Te iubesc prea mult… La mulți ani!❤️', a scris Radu Ștefan Bănică în dreptul fotografiei în care apare alături de sora sa mai mică.

Andreea MarinSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

În urmă cu ceva timp, Ana Violeta a vorbit despre mama sa și despre momentul în care a văzut-o prima oară la TV. Aceasta nu conștientiza celebritatea mamei sale, însă era mândră de ea și de tot ceea ce face.

„Prima dată când am văzut-o la TV m-a șocat foarte tare. Nu știam, nu eram conștientă de faima ei sau de faptul că este atât de cunoscută. Am fost emoționată și mândră că mama este atât de populară, sunt foarte mândră de tot ce face. Nu mi-a ascuns niciodată chestia asta, dar nici nu a zis niciodată: Eu sunt persoana asta și mă definesc prin jobul meu și prin faptul că am atâția followeri sau sunt populară, ci: Mă definesc prin ce fac eu, acțiunile mele. Așa am ajuns eu foarte mândră de mama', a declarat adolescenta, potrivit Libertatea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete