Ion Țiriac, măcinat de un mare regret: „Nu mi-am putut face o…”

Ion Țiriac pare a fi unul dintre oamenii care nu au nici o grijă. Cu o avere impresionantă, milionarul a oferit câteva detalii despre un regret major pe care îl are din viața sa personală în cadrul unui interviu dedicat pasionaților de Porsche.

Revista Capital l-a plasat pe Ion Țiriac pe locul trei într-un clasament al celor mai bogați oameni din România. Cu toate acestea, banii nu aduc fericirea, iar acest lucru l-a confirmat și milionarul.

Recent, Ion Țiriac a răspuns unor întrebări legate de viața sa personală în cadrul unui interviu și a mărturisit că marele său regret este că nu s-a putut bucura de o familie adevărată.

„Eu sunt băiatul cu războiul. Am trăit războiul cu tot ce a însemnat, bombe, avioane. Și am trăit și prin anii 1950, care au fost ani grei, din toate punctele de vedere. Dar lucrurile au mers mai departe și nu pot regreta nimic. Singurul lucru pe care totuși pot spune că îl regret este că nu mi-am putut face o familie adevărată.

Să merg la serviciu la 8 dimineața, să termin la 17, să am 20 de copii care să alerge în jurul meu și așa mai departe. Pentru că eu am fost tot timpul cu mai puțin talent și cu mai multă muncă. Am încercat întotdeauna să fiu un pic mai bun mâine decât azi. Și asta, la un moment dat, preia controlul asupra ta. Și asta înseamnă că nu îți poți împărți timpul', a dezvăluit Ion Țiriac, potrivit ziare.com.

Cu toții știm că împlinirea sufletească vine o dată cu un echilibru în viață, atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Deși averea sa este estimată la două milioarde de euro, Ion Țiriac și-ar fi dorit să se bucure de această stabilitate financiară alături de o familie cu mulți copii. El are trei copii pe Ion Alexandru Țiriac, Karim Mihai și Ioana. A fost căsătorit cu Erika Braedt între anii 1963 și 1965.

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete