Fiica lui Mădălin Ionescu și a Cristinei Șișcanu a împlinit 3 ani

Cristina Șișcanu (35 de ani) trăiește, de mai mulți ani, o frumoasă poveste de dragoste alături de fostul prezentator de televiziune, Mădălin Ionescu (49 de ani).

Fiica lui Mădălin Ionescu și a Cristinei Șișcanu a împlinit 3 ani

Petra, fiica perechii, a împlinit azi, 29 aprilie, vârsta de 3 ani. Cu ocazia aniversării micuței, jurnalista a publicat o fotografie în care Petra este înconjurată de baloane multicolore. Imaginea în GALERIA FOTO de mai sus!

Tot în mediul online, partenerul de viață al Cristinei, Mădălin, a publicat un videoclip surprins în timpul ședinței foto improvizate cu cea mică.

În luna ianuarie a anului acesta, Cristina mărturisea că ea și jurnalistul își mai doresc un copil.

„Ne mai dorim un copil, dar mai așteptăm puțin. Avem multă treabă pe plan profesional”, mărturisea atunci vedeta, pentru OK! Magazine.

Petra este plină de surprize. Ce i-a spus mamei sale nu cu mult timp în urmă? „Petra, fetița mea, are doi ani și jumătate și știe că tati pune o sămânță în burtica mamei.

Într-o seară a venit și ne-a zis: «Mitul cu barza nu se mai aplică copiilor din ziua de azi»”, a povestit amuzată Cristina, pentru Unica.ro.

Care este secretul relației dintre Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu?

„Relația noastră de cuplu s-a născut dintr-o dragoste foarte puternică, dintr-o atracție. Suntem împreună de 10 ani.

Eu cred că atunci când doi oameni se cuplează, singurul lucru pentru care o fac trebuie să fie iubirea și atracția, dar nu e suficient.

Dacă e vorba doar de o atracție fizică și alte lucruri nu se potrivesc, nu cred că poate să dureze în timp.

După aceea e important să ai cam aceleași viziuni despre viață ca o relație să țină. Și foarte important, în nicio zi, în nicio clipă, să nu uiți de celălalt.

Sunt foarte multe probleme cotidiene, pe care ți le creează alții, cei din  jur, dar nu ai voie să le lași să îți afecteze relația de cuplu.

Aici nu trebuie să intervină nici mama, nici soacra, nici copiii, sunteți doar voi”, mai spunea vedeta, pentru OK! Magazine.

Fostul prezentator a mai fost anterior căsătorit cu Mihaela Coșerariu, specialist în comunicare. Alături de acesta din urmă, Mădălin mai are doi copii, o fiică și un fiu, Ștefania (22 de ani) și Filip (16 ani).

Foto: Instagram

Citește și:

Prințul William și Kate Middleton aniversează azi 9 ani de căsnicie! 12 lucruri pe care nu le știai despre nunta lor

Ce despărțire i s-a părut Andreei Bălan mai dificilă? Cea de Keo sau cea de actorul George Burcea?

Adela Popescu, despre timpul în doi cu Radu Vâlcan: „Mâncăm înghețată și bem un pahar de vin”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete