Andreea Mantea și Cristian Mitrea, din nou împreună la ziua fiului lor: „Îl creștem împreună în armonie”

 

Andreea Mantea și Cristian Mitrea au împreună un băiețel, pe nume David. Cei doi s-au îndrăgostit în cadrul emisiunii „Burlăcița' ce a fost difuzată la Antena 1, în urmă cu mai mulți ani. După ce Andreea a rămas însărcinată cu primul lor copil, relația celor doi a început să se deterioreze.

Cei doi s-au despărțit înainte să se nască primul lor copil și nu și-au vorbit timp de ani buni. În ultimul vreme, însă, se pare că situația dintre cei doi s-a remediat. Recent, Andreea Mantea și Cristian Mitrea au fost surprinși din nou împreună, când el a participat pentru prima dată la petrecerea organizată de ziua de naștere a fiului lor.

În urmă cu câteva zile, fiul Andreei Mantea, David, a împlinit trei ani. După o perioadă în care a stat departe de familia lui, luptătorul MMA a reluat legătura cu băiețul lui, pe care îl iubește foarte mult.

Andreea Mantea și Cristian Mitrea, din nou împreună la ziua fiului lor

Andreea Mantea și Cristi Mitrea au vorbit despre fiul lor, David.

„În anii trecuți, am făcut petrecere o dată acasă, la un an, și cea de la doi ani a fost în deplasare, pentru că mama a muncit și nu avea cum să își ia liber. A mers și David în deplasare și a fost foarte drăguț…

E ziua lui și mi se pare normal să fie (n.r. prezent și Cristi Mitrea, tatăl băiețelului ei), E o relație absolut normală. Se înțeleg foarte bine și asta nu face decât să mă bucure…

Când îl văd cât este de independent, mă bucur enorm. Dar în același timp mă doare, pentru că, cumva, mi-e teamă să nu se dezlipească prea repede de mine atunci când va crește. pentru că este atât de independent, Dumnezeule, de îmi vine să urlu. L-am dus la grădiniță, toți copiii plângeau, erau foarte multe mămici acolo, și numai el mi-a zis: haide, du-te, bine, pa'. E foarte independent. pe de o parte îmi place, dar pe de altă parte mi-e ciudă. david înseamnă tot, absolut tot pentru mine', a povestit Andreea Mantea, la Kanal D.

Cristi Mitrea a făcut și el câteva declarații despre băiatul lui.

„E ziua copilului meu, e prima oară când o petrecem împreună. Este, probabil, cel mai important motiv să îmi doresc să rămână pe primul plan. Cel mai important lucru în momentul de față este David, creșterea lui, relația pe care am dezvoltat-o cu Andreea, ca să putem să-l creștem împreună în armonie. Sunt mândru de el, sunt mândru de cum a crescut. Încercăm cât mai mult posibil să avem o legătură frumoasă și să o închegăm, să fie cât mai puternică. Este un băiat foarte inteligent, cu o personalitate foarte puternică din câte am văzut până acuma. Sper să fie la fel de isteț ca mama lui și ca tatăl lui. Și să aleagă o viață liniștită, cred că este cel mai important. de la mine cred că a luat un pic din nebunia noastră.

Îl văd ca pe o persoană care cu siguranță s-ar descurca singur pe viitor în orice situație. E încăpățânat la fel ca mine, este un copil foarte frumos. seamănă cu mine, și cu mama. Momentele petrecute împreună sunt foarte drăguțe, mai ales când sauntem singuri. Altfel este foarte atașat și o iubește foarte mult pe mama lui. În secunda când suntem împreună, bineînțeles că se schimbă un pic rolurile și devina mai atașat, mai călduros față de mine. Încercăm să facem lucruri noi pe cât posibil', a spus Cristi Mitrea.

Pentru a vedea mai multe imagini, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook, capturi Kanal D, libertatea.ro

Mihaela Tudor

Citește și:

Andreea Mantea, consult medical la un spital din Turcia. De ce a ajuns vedeta pe mâinile medicilor?

Andreea Mantea ar putea pleca de la Kanal D. Prezentatoarea TV ar fi primit o ofertă bună de la o celebră producătoare

Andreea Mantea și-a dezvăluit secretele de frumusețe! Cum a reușit să combată căderea părului după ce a născut

Cum a slăbit Andreea Mantea peste 10 kilograme: „Am scăpat de celulită. Trei luni nu am mai mâncat deloc…'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete