Andreea Mantea, consult medical la un spital din Turcia. De ce a ajuns vedeta pe mâinile medicilor?

Andreea Mantea, consult medical la un spital din Turcia

Andreea Mantea se împarte în permanență între familie și carieră și pentru că acest lucru este destul de solicitant, vedeta are grijă să ducă un stil de viață sănătos, astfel încât să aibă suficientă energie pentru a-și finaliza toate proiectele, fie ele personale sau profesionale.

Pe lângă faptul că care mare grijă când vine vorba despre alimentație și încearcă să facă cât mai des sport, Andreea Mantea știe că pentru a arăta impecabil este nevoie de o monitorizare atentă a stării de sănătate. Pentru a preveni apariția anumitor afecțiuni, vedeta nu uită să își facă analizele de rutină și asta pentru a se asigura de fiecare dată că nu există probleme care să îi pună sănătatea în pericol.

Andreea Mantea, consult medical la un spital din Turcia

Dorind să se asigure că organismul său funcționează perfect, Andreea Mantea a apelat la ajutorul medicilor din Turcia, pentru un control de rutină.

“Am ales să merg în Turcia și am ales să îmi face aceste analize, un control de rutină am vrut eu să îl numesc pentru că se spune că după o vârstă se întâmplă anumite lucruri. Mi-a fost teamă, privind cam ce se întâmplă în jurul meu și am zis să fac acest control de rutină. Am văzut foarte multe spitale în Istanbul și toate arată fabulos. Îți imaginezi cumva că nu îți permiți să ajungi într-un astfel de spital, cam asta e impresia pe care ți-o lasă. Prețurile sunt absolut normale, ba din contră, am plătit pentru analize normale, aici în țară, prețuri destul de mari și m-am simțit foarte bine, medicii sunt foarte profesioniști, foarte ok, totul e în regulă.”, a spus Andreea Mantea, la Kanal D.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Andreea Mantea.

Foto: facebook

Citește și:

Primele declarații ale lui Ștefan Bănică Jr. după ce a fost operat: „Pentru că au circulat în ultimele ore multe informații…'

Andreea Balan a vorbit despre cel de-al doilea copil: „După prima sarcină am zis că mai fac unul, doi sau trei'

Momentele dramatice care i-au marcat viața lui Dwayne Johnson. Actorul a dezvăluit detalii despre depresia puternică cu care s-a confruntat

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete