Andreea Ibacka, primele imagini și primele declarații despre a doua sarcină. „Bebe este sănătos și măricel”

Andreea Ibacka, primele imagini și primele declarații despre a doua sarcină. „Bebe este sănătos și măricel”

Astăzi, 20 mai, Cabral a anunțat că el și Andreea Ibacka vor avea al doilea copil împreună. Trăiesc momente de mare bucurie în familie. Iată că acum a venit rândul actriței să facă dezvăluiri despre fericirea pe care o trăiește acum.

Andreei Ibacka a arătat primele imagini cu burtica de gravidă, chiar și cu ecografia bebelușului, și a făcut și declarații emoționante.

„Suntem mega fericiți și entuziasmați la gândul că vom fi din nou părinți! Iar acum că vorbim despre asta, ar fi cazul să ne și obișnuim cu ideea. Fotografia de anunț ne caracterizează foarte bine, pentru că viața cu copii mici este minunată, dar nu arată așa cum vezi în general pe Instagram!', a mărturisit emoţionată Andreea.

Aflată pentru a doua oară într-o astfel de ipostază, Andreea ştie acum foarte bine la ce să se aştepte: „Cât despre sarcină, totul decurge perfect, bebe este sănătos și măricel, iar noi suntem foarte recunoscători pentru o așa binecuvântare. Namiko abia așteaptă un partener permanent de joacă, iar noi suntem relaxați, de data aceasta avem temele făcute, infrastructura pusă la punct. Așteptăm să vină toamna!'.

Așadar, actrița din serialul „Mona' de la Antena 1 se simte foarte bine și așteaptă cu mare nerăbdare venirea pe lume a celui de-al doilea copil.

Cabral, primele declarații despre cel de-al treilea copil al său

Prezentatorul de la Pro TV mai are o fiică cu Andreea Ibacka, pe Namiko, și o fiică majoră, pe Inoke, din relația cu Luana Ibacka.

„Nu ne-am propus nimic, ne-am bucurat că s-a întâmplat. Sigur, cea mai mare bucurie va fi pentru Namiko, va avea partener de joacă și de năzbâtii, probabil. Sarcina pare ok, n-au fost probleme și evenimente, Andreea e bine. Acum e și mai relaxata, știe la ce să se aștepte, are experiență și poate corela mult mai ușor informațiile și stările. Sperăm să fie o sarcină ușoară, Namiko de-abia așteaptă livrarea… noi ne pregătim de Haos x2. Dublu prăpăd. Năcazul revine. Beleaua Stereo. Din toamnă, în Casa Ibacka…', a povestit acesta pentru protv.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete