Bucurie imensă în familia lui Cabral: Va fi tătic pentru a treia oară

Cabral, în vârsta de 43 de ani, va deveni pentru a treia oară tătic. Minunata veste a fost dată în stilul caracteristic, original și haios, pe rețelele de socializare.

Unul dintre cele mai simpatice cupluri din România, Cabral și soția sa, Andreea (35 de ani) au anunțat pe Instagram că în toamna anului 2021 își vor îmbrățișa cel de-al doilea copil. Cei doi mai au o minune de fetiță, pe Namiko, în vârstă de doi ani. Andreea a postat pe Instagram câteva imagini care sugerează că marele eveniment va avea loc în toamnă.

Fanii le-au transmis celor doi multe mesaje frumoase și felicitări. Adela Popescu, Giulia Anghelache, Ilinca Vandici, Ioana Grama, Pavel Bartoș, Adelina Pestrițu sunt câteva nume cunoscute care s-au bucurat pentru ei și le-au lăsat mesaje pe rețelele de socializare.

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Se pare că actrița din „Adela' a ținut secretă sarcina până acum și potrivit unor mici calcule, ea se află deja în al doilea trimestru de sarcină. Fetiță sau băiețel, momentan cei doi nu au făcut nici o dezvăluire.

#family #love @cabralibacka @namikoibacka #home #baby ❤️', a fost descrierea Andreei din dreptul imaginii postate cu ea, Cabral și Namiko.

Andreea și Cabral s-au cunoscut în 2008 pe platourile de filmare și trei ani mai târziu s-au căsătorit. Cabral este un tată mândru, având și o tânără domnișoară în vârstă de 18 ani, Inoke, din căsnicia cu Luana Ibacka.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete