Simona Florescu, primele declarații după moartea lui Ion Dichiseanu. „Făcusem demersuri să îl ducem în Turcia”

Simona Florescu, primele declarații după moartea lui Ion Dichiseanu. „Făcusem demersuri să îl ducem în Turcia”

Ion Dichiseanu a murit astăzi, 20 mai, la vârsta de 87 de ani. Celebrul actor era internat la spitalul Floreasca din București de aproximativ patru luni de zile. Simona Florescu, fosta lui soție, a făcut primele declarații după trecerea în neființă a celebrului actor.

Simona Florescu a dezvăluit că Ion Dichiseanu a murit în brațele fiicei lor, Ioana.

`A murit în bratele Ioanei, asa cum și-a dorit să se întâmple, să fie alături. A murit la ora 3, atunci s-a constatat decesul.

Nu ne vine să credem, se simțea mai bine până ieri. Chiar făcusem demersuri să îl ducem în Turcia, făcusem analize… De ieri se simțea mai rău, s-a decompensat și după 4 luni în spital a murit. Am sperat până în ultimul moment, credeam că totuși se va recupera, dar organismul lui nu a mai avut putere sa lupte. Acum, tot greul cade pe Ioana și pe Adi, cu toate formalitățile… Nu pot să spun cât suferim cu toții`, a spus acesta pentru fanatik.ro. 

Simona Florescu și Ion Dichiseanu au fost căsătoriți 22 de ani

Simona Florescu s-a căsătorit cu Ion Dichiseanu pe când era foarte tânără. Ea avea doar 19 ani când l-a cunoscut pe cel ce avea să-i devină soț. Se știe însă că familia ei nu a fost deloc de acord cu acest mariaj.

Artista a aflat abia la cununia civilă vârsta viitorului ei soț.

`Eu n-am ştiut ce vârstă are Dichi până ne-am căsătorit. Nu l-am întrebat. La Starea Civilă am văzut câţi ani are! Eu l-am văzut pe el aşa cum este şi l-am iubit aşa. Vârsta nu trebuie să fie un impediment.

Sunt oameni care, la vârsta la care s-a căsătorit Dichi sunt rablagiţi rău de tot, dar sunt şi oameni în vârstă care sunt foarte atenţi cu ei, grijulii şi nu trec degeaba prin viaţă. Aveam 19 ani când m-am căsătorit cu el și la 20 am născut-o pe Ioana. Îmi doream foarte mult familie, chiar dacă multe persoane au fost împotriva noastra pentru că el era bătran`, spunea ea într-un interviu pentru viva.ro.

Deși între ei era o diferență mare de vârstă, de aproximativ 35 de ani, căsnicia lor a durat nu mai puțin de 22 de ani. În 2009, cei doi au semnat actele de divorț. După despărțire au rămas în relații bune de dragul fiicei lor Ioana, dar și de dragul nepoatei Anastasia.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete