Andreea Esca, ținută sub control de șefii din Pro TV: „Era cineva non-stop lângă mine”

Andreea Esca este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de știri din România. Are o familie extrem de frumoasă, unită și discretă și o carieră fabuloasă, iar acum vedeta s-a deschis în cadrul unui interviu și a povestit despre lucruri neștiute despre contractul său cu postul de televiziune din Pache Protopopescu.

Pe Andreea Esca o urmărim de mai bine de 26 de ani prezentând „Știrile Pro TV'. Vedeta se bucură de un contract nedeterminat, însă cei de la conducere i-au impus să facă un lucru pe care ea nu l-a agreat deloc.

Veterana știrilor din România a fost invitată într-o emisiune moderată de Amalia Năstase și a mărturisit că șefii din Pro TV i-au angajat un șofer care mai îndeplinea și rolul de bodyguard. Decizia lor a venit ca urmare a faptului că Andreea Esca conducea destul de agresiv și ar fi putut să-și pună în pericol viața, dar și businessul.

Știrista a declarat că a deranjat-o acest lucru mai ales pentru că i se părea că nu mai are deloc intimitate și se știa tot ceea ce făcea.

„Am avut, de-a lungul anilor, câte un șofer care era și pe post de bodyguard. Pe mine mă deranja și faptul că aveam un șofer pentru că mi se părea groaznică că era cineva non-stop lângă mine, să știe ce mănânc, unde mă duc, ce vorbesc… Nu-mi plăcea. Doar că se hotărâse că am nevoie de un șofer, pentru că puneam în pericol business-ul.

Eu conduceam ca o nebună și pur și simplu cred că le era frică că într-o zi o să intru într-un pom și stricăm… Acum m-am obișnuit pentru că acum e o demență să conduci în București, să parchezi nu mai discut, și acum îmi convine treaba asta. Dar ideea să mă duc undeva cu un bodyguard… mie mi-ar fi super-rușine', a mărturisit Andreea Esca.

Prezentatoarea TV a mai spus că s-a gândit la un moment dat să-și facă propria emisiune, însă acest lucru i-ar fi ocupat foarte mult timp și ar fi trebuit să renunțe la știri. Motiv pentru care a abandonat ideea pentru a se bucura cât mai mult de locul care a consacrat-o.

„Am vrut la un moment dat să îmi fac un talk-show, dar mi-am dat seama că vreau să îl fac foarte bine şi asta însemna să renunţ la ştiri şi să fac doar asta. Şi nu pot să fac asta, aşa că am abandonat. Ştirile sunt ştiri orice s-ar întâmpla.

Emisiunile pot avea succes un sezon şi după nu știi dacă mai merge și sezonul următor. Iar eu nu sunt atât de deschisă la risc, nu mă simt confortabil cu ideea asta. Am contract pe o perioadă nedeterminată, iar salariul, nedeterminat', a spus Andreea Esca în cadrul emisiunii lui Marius Manole.

Foto: Captură Youtube

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete