Andreea Esca, nostalgică în mediul online: „Mi s-a făcut un dor…”

Andreea Esca este unul dintre cele mai importante nume de la Pro Tv. Este o prezență puternică, tonică, mai mereu cu zâmbetul pe buze. Din când în când însă vedeta își dezvăluie și latura… mai sensibilă.

Vedeta știrilor Pro Tv are o carieră de top și o viață personală împlinită. Căsătorită un omul de afaceri francez Alexandre Eram, cei doi au un băiat și o fată. Dacă Aris, la 18 ani, este mai rezervat în aparițiile sale mediatice, asemenea tatălui, Alexia Eram clar îi calcă pe urmele mamei.

Tânăra de 21 de ani apare în mod constant la TV, colaborează pe partea de fashion cu revista de lifestyle condusă de mama ei, iar online este urmărită de peste 600.000 de persoane.

„Am reușit să cresc niște copii buni'

Recent, Andreea Esca a „făcut ordine' în amintiri și a luat decizia să printeze nici mai mult, nici mai puțin de 500 de poze de familie. A postat câteva dintre ele, însoțite de mesajul: „Am printat 500 de poze, la propriu, și mi s-a făcut un dor de voi mici așa… rău de tot…'

Pozele sunt adorabile și îi surprind pe cei doi frați la vârste fragede, în ipostaze care de care mai cuceritoare. Tandri, jucăuși, iubitori, așa cum numai copiii știu să fie.

Prezentă în podcastul realizat de Mihai Petre pe Youtube, Andreea Esca a vorbit despre Alexia și Aris și despre modul în care au crescut aceștia. „În plan personal, am reușit să cresc niște copii… buni, niște copii buni.

Pe vremea mea, nu exista nicio carte de parenting și nici un curs. Pur și simplu, a fost după intuiție. Cea mai importantă treabă într-o relație cu un copil și în relație cu alt om este să-l iubești. Și când zic iubire, mă refer la tot felul de iubiri. Cred că dacă iubești oamenii îți ies lucrurile; și să le și transmiți asta.

Să n-ai mândria sau ceva care să te facă să-ți reții sentimentele. Pe de altă parte, nu cred că trebuie nici să mergi în extrema cealaltă, în care să-i spui copilului în fiecare zi te iubesc. Mi se pare că se uzează atât de tare, încât nu mai are nicio valoare adevărată'.

Andreea EscaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Citește și: Fata lui Costel Busuioc, cântăreață la 22 de ani

Foto: Facebook/Instagram

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete