Andreea Esca, dezvăluiri inedite despre părinții săi: „M-au dat afară din casă ”

Andreea Esca este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de știri din România. Are o carieră fabuloasă și o familie extrem de frumoasă, unită și discretă, iar acum vedeta s-a deschis în cadrul unui interviu și a povestit despre lucruri neștiute din copilăria sa.

Andreea Esca duce o viață lipsită de griji acum, însă în copilărie a cunoscut și greul, iar din cauza aceasta părinții săi acumulau frustrări și nervi care se revărsau asupra ei. Emblema postului de televiziune Pro TV a recunoscut că a mâncat bătaie și a fost dată afară din casă.

„Tata este foarte serios. Când eram mică, era obsedat să am note bune, rezultate bune la înot. Era foarte sever şi uneori mă pedepsea. Nu aveam trai cu el dacă nu mergeam foarte bine.

De maică-mea sunt mult mai apropiată, pentru că era mult mai prietenoasă şi mai caldă… Ştii cum sunt mamele, îţi fac toate poftele. Mama m-a tras de urechi o singură dată în viaţa mea, prin liceu, când s-a enervat maximum maximorum', a relatat Andreea Esca, potrivit ziareonline.ro.

Prezentatoarea TV și-a adus aminte de o întâmplare petrecută de Crăciun în care aventurile copilăriei au avut consecințe mai puțin plăcute. Părinții săi s-au supărat atât de tare încât au încuiat ușa și au lăsat-o afară.

„Mereu când mă gândesc la Crăciun, mă gândesc la cel de când eram copii. Am plecat o dată cu o colegă de la grădiniţă şi cu bunica ei şi nu am zis nimănui şi tata nu m-a găsit. Până la urmă, m-au căutat şi eram în faţa acestei blocului fetiţe şi mi-am luat o bătaie serioasă.

M-au dat afară şi au închis uşa în faţă, m-au lăsat pe preş. Şi atunci am stat ce am stat şi am bătut la uşă să le cer pantofii, că m-au dat afară în papuci şi nu puteam să plec aşa', și-a amintit Andreea Esca, conform aceleiași surse.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete