Florin Piersic, conflict cu primarul Emil Boc. Reacția neașteptată a politicianului

Florin Piersic este unul dintre cei mai mari actori din România. Îndrăgitul artist s-a confruntat cu o situație deloc plăcută. Acesta deține o proprietate în Cluj-Napoca și a făcut câteva solicitări primăriei orașului pentru a rezolva o problemă care îl afectează de mai mult timp.

Florin Piersic, a depus la sediul Primăriei Cluj-Napoca mai multe cereri prin care solicită un loc de parcare în fața casei sale. Primarul Emil Boc i-a refuzat solicitarea și a oferit o explicat de ce nu se poate parca pe strada Nicolaus Copernicus. Cu toate acestea, a venit în ajutorul îndrăgitului actor oferindu-i o alternativă care să-i faciliteze accesul.

„Acolo este o problemă că lățimea din gard în gard a drumului, care este de 4 metri și nu există trotuare. Nu se pot crea locuri de parcare.

Am găsit o altă soluție, chiar tot în zona respectivă, dar cu respectarea prevederilor locale, pentru ca excelența sa să aibă acces cât mai facil. Florin Piersic este un brand pentru România', a declarat Emil Boc.

Acest conflict nu este singurul pe care l-a avut marele actor în vârstă de 85 de ani cu primarul Emil Boc. În 2018, Florin Piersic și-a dorit să fie administrator în cadrul cinematografului care îi poartă numele, însă politicianul l-a refuzat. Se pare că actorul avea această promisiune din partea fostului primar Sorin Apostu încă de acum 10 ani. Mai mult decât atât, Florin Piersic dorea și cafeneaua „Mărgelatu'.

Pentru a deveni administrator al acestor două obiective, actorul a depus o cerere, însă s-a lovit de un refuz.

„Vă comunicăm faptul că la acest moment ne aflăm în imposibilitatea onorării cererii dvs, raportat la împrejurarea că autoritatea locală nu deține folosința asupra cinematografului Florin Piersic', au răspuns reprezentanții primăriei la acea vreme.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete