Ce spune Andreea Esca despre ofertele în televiziune pe care le-a primit. S-a gândit sau nu să plece de la Pro TV?

Andreea Esca e cea mai cunoscută prezentatoare din România. Pe 29 august aceasta a împlinit 49 de ani și cu această ocazie a acordat un interviu pentru Libertatea. A vorbit despre ofertele în televiziune pe care le-a primit de-a lungul anilor. 

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Prezentatoarea de la Pro TV dezvăluie care e programul ei de muncă de luni până vineri, atunci când prezintă Știrile Pro TV. „În fiecare seară când începe jurnalul am aceleași emoții, de fapt simt o adrenalină pe care nu o simt în niciun alt loc și nu cred că poate să fie înlocuită cu nimic altceva. Eu ajung cu ceva timp înainte de difuzarea jurnalului și indiferent de ora la care ajung, eu am pe calculator și pe telefon jurnalul zilei. În momentul în care se fac știrile ele se încarcă automat într-un program în care eu văd totul de-a lungul zilei.', a spus ea pentru libertatea.ro. 

Andreea Esca e cea mai longevivă prezentatoare de știri de la noi. Cu același entuziasm merge la muncă ca și la început, în 1994, când s-a angajat la Pro TV. „Și atunci îmi plăcea la fel de mult. Cred că între timp s-a acumulat experiență și mi se pare mai ușor să trec peste momente pe care le considerăm mai dificile sau vreo problemă tehnică, lucruri din astea concrete. Cred că încet, încet înveți să faci în așa fel încât să nu se observe absolut nimic în fața telespectatorilor.

Cred că acumulezi această experiență și te ajută foarte mult. Începi să cunoști din ce în ce mai mulți oameni, stabilești relații de prietenie care te ajută ca după ceea să iei un interviu sau să vorbești cu persoana respectivă, să afli informații importante. Cred că toți acești ani te fac mai bun și mai sigur pe tine. Eu nu știu dacă sunt impulsivă, nu sunt nici cea mai calmă persoană, dar cred că nu există o rețetă, simți într-un anume moment ce trebuie să faci. Sunt instinctuală. ', a mai declarat aceasta pentru aceeași sursă.

De-a lungul anilor, Andreea Esca a fost căutată și de alte televiziuni, cu diverse oferte. Nu a fost atrasă niciodată de vreo propunere, niciodată nu s-a gândit să plece de la Pro TV.

„Am primit multe de-a lungul timpului, dar nu m-am gândit la ele. Nu mi s-au părut…Nu am luat niciodată în calcul să plec de la Pro TV.', a mai zis aceasta pentru Libertatea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete