Andreea Esca: “Am luat-o de multe ori de la zero dacă vorbim despre dragoste”

Andreea Esca

Andreea Esca

Nu există persoană care să nu fi suferit din dragoste măcar o dată în viaţă. Andreea Esca: Am luat-o de multe ori de la zero dacă vorbim despre dragoste'. 

Ca orice om, Andreea Esca a iubit, a suferit și a avut parte de oameni care au dezamăgit-o.

Vedeta a jelit până când a avut puterea să o ia de la capăt. A încercat să găsească răspunsuri, dar viața i l-a scos în cale pe Alexandre Eram, cel care a devenit tatăl copiilor ei.

Andreea Esca: Am luat-o de multe ori de la zero dacă vorbim despre dragoste'

Într-un interviu pentru Blogul lui Otravă, Andreea Esca a vorbit despre experienţele eşuate pe care le-a avut în dragoste.

“Nu primul contează, ci ultimul, îmi spunea mama mereu… legat de faptul că e foarte important omul alături de care decizi să-ți faci o familie. Iar asta cu îndrăgostitul fără frica este ceva ce merita trăit. Aveam prietene care spuneau că nu vor să se îndrăgosteasca prea tare ca să nu sufere. Dar eu nu știu cum oare să te îndrăgostești cu măsură? Cum faci? Și de ce? Și de unde frica asta de durere din dragoste? Este foarte plăcut[ și necesară si ea pentru suflet, așa cum este și dragostea.

Am luat-o de multe ori de la zero dacă vorbim despre dragoste. Și nu mi-a fost frică niciodată. Am suferit, am jelit, n-am înțeles, apoi am înțeles că nu e nimic de înțeles în dragoste, am ieșit la dans și am iubit din nou”, a declarat Esca pentru www.bloguluotrava.ro.

 

Iulia Sandu

Foto:facebook.com

 

Vezi si:

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete