Andreea Berecleanu, departe de mama și bunica ei din cauza coronavirusului

Fosta prezentatoare a principalului jurnal de știri al Antenei 1, Andreea Berecleanu (44 de ani), are o relație foarte strânsă cu mama și bunica ei. Din cauza pandemiei de COVID-19, jurnalista a fost nevoită să stea departe de cele două.

Andreea Berecleanu, departe de mama și bunica ei din cauza coronavirusului

Deși nu îi este ușor, Andreea a respectat măsurile impuse de autorități. „Ea este bunica mea de 93 de ani.

Stă în casă și nu am vizitat-o de aproape două săptămâni. Ieri am ieșit doar la cimitir la tata. Nu era nimeni.

Biserica Cuțitul de Argint, din curtea cimitirului, avea un eșafodaj în față, probabil pentru slujba de dimineață.

Am plecat și, în drum spre casă, am trecut prin fața apartamentului să o văd. A ieșit în balcon ca să-mi facă semn că e bine.

Bunica mea e bine, mama la fel. Să avem grijă de ei, de ai noștri, dar și de noi, fiecare așa cum poate”, a povestit Andreea Berecleanu.

Cu ce se ocupă Andreea Berecleanu după demisia de la Antena 1?

La începutul acestui an, Andreea Berecleanu anunța că demisionează de la Antena 1, acolo unde, timp de 17 ani, a fost prezentatoare al principalului jurnal de știri.

Momentan, Andreea Berecleanu lucrează alături de soțul ei, medicul estetician Constantin Stan. „Eu, în calitate de jurnalist, voi intermedia legătură dintre voi și dr. Constantin Stan.

Timpul ne va permite să facem aceste filmulețe educaționale. Atât clinicile din București, cât și Spitalul din Bacău au fost închise începând din această dimineață, din respect pentru pacienți și pentru medici.

Să fim sănătoși!”, a scris Andreea Berecleanu, pe paginile sale de Instagram și Facebook.

Jrunalista este mama a doi copii, un fiu și o fiică, Petru (14 ani) și Eva (18 ani), din primul ei mariaj cu fostul prezentator TV Andrei Zaharescu.

Andreea Berecleanu s-a recăsătorit în septembrie 2016 cu medicul estetician Constantin Stan. Anterior, Constantin Stan a avut o relație de 13 ani cu nutriționista Mihaela Bilic.

COVID-19

Coronavirusul 2019-nCoV a fost identificat în Wuhan, provincia Hubei, după ce oamenii au dezvoltat pneumonie fără să aibă o cauză clară și pentru care vaccinurile sau tratamentele existente nu au fost eficiente.

Coronavirusul a fost legat în principal de proprietarii de tarabe care lucrau în piața de pește Huanan, care vindeau și animale vii.

Până la momentul redactării acestui material, 353,455 de oameni au fost infectați cu virusul COVID-19, răspândit începând din luna decembrie a anului trecut, din China pe toate continentele Globului în afara Antarcticii.

Dintre persoanele infectate, 15,415 au murit. În țara noastră, până la acest moment, au fost confirmate un total de 576 de cazuri, iar dintre pacienții testați pozitiv, 73 s-au vindecat, iar 5 au decedat.

Foto: Instagram

Citește și:

Mădălin Ionescu spune că este „cel mai clonat bărbat din România pe Instagram”: „Cu fotografiile mele, acești infractori abordează femei”

Tabloidele britanice i-au oferit unui actor 70 de mii de dolari pentru a minți că „s-a cuplat” cu Meghan Markle

Actrița Evangeline Lilly refuză să se izoleze la domiciliu. „Să fim cu ochii pe liderii noștri, să ne asigurăm că nu profită de acest moment pentru a obține și mai multă putere”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete