Andreea Bălan va fi nevoită să suporte a patra intervenție chirurgicală?

andreea balan a patra operatie

andreea balan a patra operatie

De aproximativ trei săptămâni, Andreea Bălan trăiește un adevărat coșmar.

După ce a adus-o pe lumea pe cea de-a doua fetiță, Andreea Bălan trece prin clipe greu de descris.

Andreea Bălan a suferit un stop cardio respirator pe masa de operație în timp ce aducea pe lumea a doua ei fetiţă.

Puternică și optimistă, îndrăgita artistă mărturisea că a trecut peste momentele de cumpănă. Iar când soarele începea să iasă și pe strada ei, Andreea Bălan a ajuns din nou pe masa de operație.

Andreea se confruntă cu alte probleme de sănătate, consecință a incidentului din sala de operație.

În urmă cu două zile au venit și veștile bune. Andreea Bălan s-a externat după ce a fost supusă unei alte intervenții chirurgicale. Artista se simte din ce în ce mai bine.

Andreea Bălan va fi nevoită să suporte a patra intervenție chirurgicală?

Dar azi a apărut un zvon care i-a îngrijorat pe fanii vedetei.  Andreea Bălan va fi nevoită să suporte a patra intervenție chirurgicală?

“Dacă totul merge bine, va mai avea o singură operație de suportat, una relativ simplă. Să sperăm că nu va mai trebui să mai meargă la clinică după acea operație decât pentru controale, dar nu are altă variantă, trebuie să se intervină chirurgical în zona respectivă pentru rezolvarea problemelor pe care le-a avut în ultimele săptămâni”, a dezvăluit o sursă pentru WOWbiz.ro.

Cu toate acestea, informația nu a fost confirmată de Andreea Bălan.

De ce a fost nevoie să fie operată?

“Este din cauza faptului că am avut embolie amniotică. Eu am reuşit să păcălesc moartea. A provocat o cascadă de evenimente la mine. Din cauza acestei embolii am ajuns la a treia operaţie. Sper să fie ultimul vlog din spital şi ultimul în care vorbesc despre ceea ce s-a întâmplat. Să nu mai am hematoame şi să nu mai ajung în spital. Am şi slăbit foarte mult, având operaţiile nu poţi să mănânci nici înainte, nici după. Vreau să stau acasă cu fetele mele”, a mărturisit Andreea Bălan în vlogul său.

 

 

Foto:facebook.com

 

Vezi si:

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete