Zina Dumitrescu va fi incinerată

Zina Dumitrescu va fi incinerată

Zina Dumitrescu va fi incinerată

Ieri, o veste a căzut ca un trăsnet în lumea modei din România. Zina Dumitrescu, “mama modei românești”, a încetat din viață. Zina Dumitrescu va fi incinerată.

Zina Dumitrescu a murit la 82 de ani, în urma unui stop cardio-respirator.

În cursul zilei de ieri, un echipaj SMURD a fost chemat la azilul din Snagov, acolo unde Zina Dumitrescu și-a petrecut ultimii ani din viață. Medicii au încercat să o resusciteze mai bine de o oră, dar, din păcate, la ora 16:25, mama Zina a încetat din viață.

Astăzi, la prima oră a dimineții, Cătălin Negreanu a ridicat trupul neînsuflețit al mamei sale de la azilul de bătrâni.

“A venit baiatul ei și a luat-o la prima oră. Doar el știe unde a dus-o. Aștept să mă sune, să-mi spună unde-i pot aprinde o lumânare. Și fetele, și doamnele din cămin sunt supărate, pentru că vor să meargă la priveghi. Și fostele sale colege de la Casa de Modă Venus m-au sunat din același motiv. Zina are locul de veci la Cimitirul Bellu, personal m-am ocupat să fie plătit la zi”, a declarat Ion Cassian, pentru Libertatea.

Zina Dumitrescu va fi incinerată

Se păre că fiul Zinei Dumitrescu a luat o decizie care i-a lăsat pe toți fără cuvinte. Cătălin Negreanu vrea să-și incinereze mama, deși Zina Dumitrescu nu și-a exprimat niciodată această dorință.

Potrivit libertatea.ro, fiul Zinei a programat deja și incinerarea ei, aceasta urmând a avea loc sâmbătă dimineață, la ora 9.00, la Crematoriul din Vitan Bârzești.

Ce spune Cătălin Botezatu despre decizia fiului fostului designer

“Noi nu cred că ne dorim să fie un scandal pentru că este dispariţia unui om pe care noi l-am iubit. Nimeni nu-şi doreşte aşa ceva. De obicei se întâmplă aşa când moare o personalitate, când oamenii se bat pe averi, dar nu este cazul de faţă. Noi, apropiaţii, manechinii, nu vom face niciun scandal. Vom reflecta în tăcere ceea ce s-a întâmplat. Deciziile pe care fiul mamei Zina le-a luat sunt deciziile personale, deciziile fiului ei, noi ne respectăm”, a spus Cătălin Botezatu, potrivit spynews.ro.

 

Foto:libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete