George Burcea, primele declarații după separarea de Andreea Bălan: „Am decis să pun capăt relației cu Andreea”

Andreea Bălan și George BurceaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Recent, în mediul online, Andreea Bălan a publicat un mesaj care a stârnit reacții mixte, urmăritorii artistei întrebându-se dacă nu cumva ea și actorul George Burcea se află, în prezent, la un pas de divorț.

George Burcea, primele declarații după separarea de Andreea Bălan: „Am decis să pun capăt relației cu Andreea”

Ulterior, cântăreața și actorul au confirmat speculațiile. De curând, ambii au făcut mai multe declarații referitoare la cele întâmplate.

Iată declarațiile actorului:

„Poveste de Mărtișor

După o perioadă de 5 ani, am decis să pun capăt relației cu Andreea. Celor care dau cu presupusul, fac dezbateri de prost gust sau scenarii aberante, aș dori să le transmit următorul lucru: vedeți-vă de gunoiul din propria viață. 

Dacă nu mai locuim sub același acoperiș, nu înseamnă că mi-am abandonat copiii.

Locuiesc la 7 km de ei și îi vizitez la 2-3-5 zile (în funcție de activitățile profesionale), iar după ce trece gripa vom petrece și mai mult timp împreună prin parcuri, săli de repetiții, platouri sau excursii.

Dacă despre mine care sunt aici, în B, lângă copii, spuneți că i-am abandonat, atunci ce părere aveți despre părinții care i-au lăsat la maternități, i-au aruncat la coș, i-au lăsat pe străzi, la rude, vecini, au plecat din țară sau și mai rău, au intrat în pușcărie din cauza unei crime, de exemplu …?! De ei ce spuneți?

Este cert faptul că fetițele mele suferă pentru că nu sunt acolo în fiecare zi, dar în același timp consider că ei, copiii, suferă mai mult dacă se dezvoltă într-o familie cu violență fizică sau psihică, cu țipete și frustrări din partea părinților”, a scris George Burcea, în mediul online.

Și-a dorit să fie un soț și un tată model

De asemenea, actorul a confirmat tot ceea ce fosta lui parteneră de viață a zis public despre el referitor la dorința sa de a fi un tată și un soț model.

„Am spălat, călcat, am făcut curățenie, mâncare, cumpărături, am spălat copii, n-am dormit multe nopți pentru a sta cu ei (oricum era datoria mea de părinte), am ajutat-o pe Andreea și la treburile pe care le-a avut din punct de vedere profesional și, în același timp, am filmat pentru alții (filme în UK, America, Germania, Italia, India, România).

Revenind la familie și la treburi, am făcut toate aceste lucruri în casă pentru că bunica m-a învățat să fac de toate (te iubesc, bunico), pentru că am bun simț și mai ales pentru că mereu am considerat că femeia NU trebuie să fie sclavă în casă (așa cum au fost bunicile și chiar mamele noastre), iar bărbatul să fie servit ca un rege …”

A consumat substanțe interzise

Actorul a menționat de asemenea că a fi fost prins de Poliție la volan, după consumul de substanțe interzise, pentru că Andreea ar fi informat autoritățile.

Mărturisește totodată că trecutul violent al tatălui său nu „l-a făcut să o ia razna”, ci i-a dat un motiv să scrie o carte, o piesă de teatru și scenariul unui film, dar și să pună bazele unei campanii împotriva violenței în familie.

Potrivit spuselor actorului, tatăl lui a fost violent cu mama sa, și-a ucis fosta amantă și a fost pe punctul de a-l înjunghia cu un cuțit.

Nelu Burcea: „Nu sunt sigur că George este copilul meu”

George promite însă că va detalia întâmplările, totodată clarificând spusele tatălui său din presă, printre care și afirmațiile bărbatului că nu este convins că actorul este fiul său.

„Nu sunt sigur că George este copilul meu. Pe când era gravidă cu el, mama lui m-a înșelat cu doi bărbați.

Unul dintre ei a fost șofer pe tir, iar celălalt chiar nașul copilului meu cel mare. Da, ați înțeles bine.

I-a prins nașa în casă. Desigur, George nu are nicio vină. Nu știam de infidelitate în momentul în care s-a născut băiatul.

Am aflat mai târziu, chiar de la nașă. Din cauza soției am stricat multe relații de prietenie și de familie”, a declarat Nelu Burcea, potrivit Playtech.

Actorul a mărturisit că are nevoie de liniște și de susținere pentru a-și continua proiectele începute.

Totodată a făcut referire la apariția sa în emisiunea Agenția VIP, unde, deși a vrut să vorbească despre proiectele sale, prezentatorul Cristi Brancu ar fi insistat să vorbească despre relația sa cu Andreea Bălan.

Andreea și George s-au cunoscut în anul 2014, pe platourile de filmare ale unui videoclip de-al artistei. Perechea are două fiice, Ella Maya (2 ani) și Clara Maria (10 luni).

Andreea și George s-au căsătorit anul trecut, cununia civilă având loc pe 10 august, iar cea religioasă pe 15 septembrie.

Foto: Instagram

Citește și:

Andreea Bălan, declarații tulburătoare după izbucnirea scandalului în care este implicată

Este oficial! George Burcea a condus drogat! Vezi ce spune Andreea Bălan!

Mesajul artistului Aurelian Temișan după ce s-a speculat că Andreea Bălan și George Burcea ar divorța

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete