Andreea Bălan, fotografii romantice alături de Tiberiu Argint. Cum s-au afișat cei doi în vacanță?

Andreea Bălan, fotografii romantice alături de Tiberiu Argint. Cum s-au afișat cei doi în vacanță?

Andreea Bălan este una dintre cele mai iubite artiste din România. Aceasta și-a construit o carieră impresionantă, dar și o familie frumoasă. Deși lucrurile dintre ea și tatăl fetițelor ei nu au mai funcționat și au decis să meargă pe drumuri separate, Andreea nu s-a lăsat pradă suferinței și și-a văzut de viață în mod responsabil și asumat.

Astfel, de un an de zile ea trăiește o nouă poveste de dragoste alături de Tiberiu Argint, iar de curând cei doi îndrăgostiți au fugit împreună într-o vacanță romantică în Grecia. Cei doi nu se ascund și împărtășesc cu fanii lor de pe rețelele de socializare câteva dintre momentele de vis de care au parte.

Vacanța lor a fost anunțată, iar artista le-a promis internauților că-i va ține la curent. Nici Tiberiu nu a fost mai prejos și a postat pe rețelele de socializare imagini tandre și romantice alături de jurata emisiunii „Te cunosc de undeva'.

Andreea Bălan și Tiberiu Argint au putut fi văzuți spre deliciul fanilor ținându-se de mână și plimbându-se prin minunatele locuri din Grecia. Cum dragostea trece prin stomac, cei doi au grijă și de papilele lor gustative, astfel că s-au răsfațat cu delicatesele tradiționale.

Vacanța în Grecia nu este singura escapadă a artistei. Aceasta a reușit să găsească un echilibru perfect în viața ei, motiv pentru care, nu demult, a fost plecată cu fetițele și mama ei în Egipt. Vacanța în Grecia a anunțat-o la Antena Stars și tot atunci a dezvăluit că fiica sa cea mare, Ella, va pleca într-o tabără de cercetași cu doamnele educatoare de la grădiniță.

„Săptămâna viitoare este ziua mea pe 23 iunie și o să plec câteva zile în Grecia, Elluța o să aibă o vacanță cu grădinița cu cercetași, am încredere în doamnele educatoare, am încredere în cei de la grădiniță. Abia aștept să plece, să se obișnuiască, să să doarmă cu alți copii', a spus Andreea Bălan.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete