Ce fiică frumoasă are Michelle Pfeiffer!

Michelle Pfeiffer a postat un selfie alături de fiica ei, Claudia, de 28 de ani, spre încântarea fanilor. De regulă, actrița nu face publice astfel de imagini, iar surpriza a fost cu atât mai mare.

Este dintre cele mai cunoscute actrițe de la Hollywood. A câștigat premii mari, precum Globul de Aur și BAFTA, fiind nominalizată și Oscar. Este considerată una dintre cele mai frumoase și sexy actrițe. Iar ca mamă, în poza alături de fiica ei, Claudia, Michelle Pfeiffer pur și simplu radiază de fericire.

Michelle Pfeiffer și fiica ei, două frumoase

Faptul că Michelle Pfeiffer a postat pe Instagram o fotografie cu fiica ei este ceva neobișnuit, motiv pentru care și reacțiilor fanilor au fost pe măsură: „frumoase și la interior, și la exterior', „wow, în sfârșit apucăm și noi să o vedem', „actrița mea preferată a tuturor timpurilor. Te urmăresc de când aveam cinci ani. Iar fiica ta este minunată', este superbă'. Imaginea a fost însoțită de comentariul: „în oraș cu fata mea'.

Fiica ei, Claudia Rose, are 28 de ani, și este cel mai mare dintre copiii actriței. Demersurile de a o adopta au început încă de când actrița era singură. În același an cu finalizarea adopției, Michelle Pfeiffer s-a căsătorit cu David E. Kelley, producător, cu care actrița are și un băiat, John, născut în 1994.

Într-un interviu din 2007 acordat publicației Good Housekeeping, citat de site-ul www.today.com, actrița mărturisea: „când a venit (Claudia Rose), eu și David eram împreună de circa două luni. Deci am avut-o cu noi imediat, iar mulți oameni nu au parte de asta. Dar am ajuns să-l văd într-o situație care, cu siguranță, separă băieții de bărbați. Evident, el chiar a depășit așteptările'.

Citește și: Vedete cu copii gemeni. Știi care sunt?

Foto:Shutterstock

Michelle Pfeiffer si fiica eiSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 2)

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete