Andreea Bălan a confirmat zvonurile. Ce spune despre relația ei cu actorul George Burcea?

Recent, în mediul online, Andreea Bălan a publicat un mesaj care a stârnit reacții mixte, urmăritorii artistei întrebându-se dacă nu cumva ea și actorul George Burcea se află, în prezent, la un pas de divorț.

Andreea Bălan a confirmat zvonurile. Ce spune despre relația ei cu actorul George Burcea?

După ce actorul a declarat, în timpul unei emisiuni TV, că el și artista încă sunt împreună, Andreea confirmă problemele din cuplu.

„Dragilor, vă mulțumesc din suflet tuturor pentru mesajele frumoase și de susținere. Le-am citit pe toate.

Tot ce pot să vă spun, este că ceea ce s-a scris în presă este adevărat. În rest, altceva nu pot să declar momentan, deoarece sunt momente delicate, iar Ella și Clara trebuie potejate.

Vă îmbrățișez cu drag, mereu a voastră AB”, a scris artista, recent, pe contul personal de Instagram.

Zvonurile au fost stârnite în urmă cu doar câteva zile de un mesaj publicat de cântăreața în online.

„Bărbaților le plac femeile puternice. Da. Dar doar ca să le cucerească. Nu-și doresc să trăiască alături de ele.

Se zbat să le cucerească, doar ca să-și demonstreze lor și celor din jur valoarea. Uite, frate, ce femeie capabilă mi-am tras eu!

Femeile puternice sunt o provocare pentru ei. Sunt un examen. Sunt o confirmare. Doar că, după ce își fac demonstrația de forță, abdică. Fug. Pleacă.

De ce? Pentru că femeile puternice sunt obositoare. Orice ar face ele și oricum ar face, când el se reflectă în ea, se vede mărunt, nerealizat, frustrat.

Pe ea o vede ca pe o scorpie carieristă și autoritară”, este mesajul.

George Burcea a negat inițial speculațiile

Ulterior publicării mesajului, invitat în platoul emisiunii Agenția VIP, George Burcea a negat că între el și artistă ar exista probleme.

„Suntem şi acum împreună! De acasă vin! Am fost în vacanţă, apoi am filmat, avut repetiţii, am scris, am avut filmări … să mai fac şi vlog? Nu mai pot!

Ne-am implicat, vom mai face vloguri de gătit când vom mai avea posibilitatea. Dacă sunt pe set, ce să mai facem?! Fiecare îşi face treburile”, a spus el atunci.

Cuplul s-a cunoscut în anul 2014, pe platourile de filmare ale unui videoclip de-al artistei. Perechea are două fiice, Ella Maya (2 ani) și Clara Maria (10 luni).

Andreea și George s-au căsătorit anul trecut, cununia civilă având loc pe 10 august, iar cea religioasă pe 15 septembrie.

Foto: Instagram / VIVA!

Citește și:

Alertă la școala unde învață prințul George și prințesa Charlotte. Patru copii sunt în carantină din cauza coronavirusului

Actrița Hilary Duff cere ca legile să se schimbe după ce surprinde un bărbat fotografiind copii în timpul unui meci de fotbal de-al fiului ei

Artista Duffy a mărturisit că a fost „drogată, violată și reținută cu forța” mai multe zile la rând

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete