George Burcea o face praf pe Iulia Albu, după ce a criticat-o dur pe Andreea Bălan: “Vă urăm să NU ajungeți pe patul spitalelor sau dacă veți ajunge acolo, să va amintiți de momentele în care dădeaţi cu rahat către ea”

George Burcea o face praf pe Iulia Albu,

George Burcea o face praf pe Iulia Albu,

Iulia Albu nu se poate abține de la comentarii, chiar și aduci când viața unui om este în pericol. George Burcea o face praf pe Iulia Albu, după ce a criticat-o dur pe Andreea Bălan: Vă urăm să NU ajungeți pe patul spitalelor sau dacă veți ajunge acolo, să va amintiți de momentele în care dădeaţi cu rahat către ea'.

Creatoarea de modă a simțit nevoia să o critice pe Andreea Bălan pentru fotografiile din spital, pe care artista le-a publicat după ce a fost operată.

M-am trezit, sunt ok si sunt atent supravegheata si monitorizata. Operatia a decurs bine si s-au eliminat toate…

Publicată de Andreea Balan pe Vineri, 22 martie 2019

Pe blog-ul personal, iuliaalbu.com, criticul de modă a comentat fotografiile pe care Andreea Bălan le-a publicat după ce a suferit un stop-cardio respirator în timpul operaţiei de cezariană şi alte operaţii pentru eliminarea unor hematoame.

“Andreea Bălan este în tot şi toate. A născut, s-a operat din nou, este sănătoasă, este din nou rău, dar totul extrem de glamumumuu cu sau fără rost. Nu mă înţelegeţi greşit, departe de mine intenţia de a minimaliza chinurile bietei femei, dar parcă nu mă pot abţine, totuşi, să comentez ultimele imagini (pardon cele mai recente) postate de fosta «André-a»!

Diva ni se înfăţişează într-o ipostază extrem de photoshopată, machiată, coafată şi cu vedere largă la cămăşuţa suflecată «poale-n brîu» care dezgoleşte picioruşul cu ciorapii compresivi şi branulă în venă.

Domnişoara îl va întrece în curând şi pe Bote la articole în presă şi postări despre propria sănătate. Noroc că Andreea a fost o fată prevăzătoare şi ne-a indicat clar numele spitalului unde era pe punctul de a-şi pierde viaţa, ca să înţelegem şi noi ce anume personal a repus-o în trei secunde în această formă editorial numai bună de postat pe vreo copertă de revistă! Cum? A ieşit deja revista?!

Ce noroc să te trezeşti după operaţie machiată şi în lenjerie sexy (vezi sutienul negru), nu ca tot muritorul în cămaşă de noapte şi cu faţa umflată. Asta ca să nu mai vorbim despre drumul melcilor, când te târăşti pe hol cu perfuzia după tine şi toată lumea te întreabă ce «aere» (îţi) dai! Voi astea care aţi născut ca niste «doamne», cu cezariană, ştiţi despre ce vorbesc.

Îi sunt profund recunoscătoare Andreei că ne ţine la curent cu TOT, că are un fotograf mereu aproape care să imortalizeze clipele înduioşătoare în care o vizitează soţul, că îşi face timp să se asorteze cu acesta”, a scris Iulia Albu pe site-ul ei.

Publicată de Andreea Balan pe Joi, 21 martie 2019

George Burcea o face praf pe Iulia Albu, după ce a criticat-o dur pe Andreea Bălan: Vă urăm să NU ajungeți pe patul spitalelor sau dacă veți ajunge acolo, să va amintiți de momentele în care dădeaţi cu rahat către ea'

George Burcea a luat foc după ce Iulia Albu a criticat-o dur pe soția lui.

“Chiar așa, cine o machiază, cine îi face unghiile, de ce se machiază, cine o aranjează, cine o îmbracă, cine o dezbracă, de ce o îmbracă, de ce n-o dezbracă, dar de ce face poze, dar de ce postează, cine-i Sanador, dar de ce la Sanador… ahaaa, face reclamă, dar de ce face reclamă..etc etc.

Domnișoară Julia, domnilor trepăduşi care comentați, în loc să va vedeți de viitorul vostru strălucit… Ştiți de ce face aceste lucruri? Pentru că POATE și de aici și frustrarea voastră, din NEPUTINȚĂ. Eu, dacă aș fi în locul vostru, aș învața cum să am o viață bună, cum să mă dezvolt și cum să zâmbesc în fiecare zi, nu cum să arunc în dreapta și-n stânga cu rahat. Dar vedeți voi, va scuză sistemul și creșterea de acasă, va scuză vremurile și faptul că e România, va scuză clasa socială și politică și de ce nu, vârsta fragedă care nu s-a lovit de viață.

Este ok, noi va iubim și vă urăm să NU ajungeți pe patul spitalelor sau dacă veți ajunge acolo, să va amintiți de momentele în care dădeaţi cu rahat către ea, către noi, către oricine. Și încă ceva….ceva foarte important. Acolo unde frustrarea depășește cu mult nivelul dragostei, viața este greu… Și încă ceva: fără cultură și fără bani, viață e și mai greu.

Dar e ok, comentați de pe telefoanele alea jerpelite, stați între pereții plini de mucegai, gătiți la butelie, faceți în fundul grădinii că viață e frumos la voi, că voi nu este că vedetele alea rele care nu vrea dăcât atenție. E ok, bula voastră e frumoasă Julia, domnișoarelor domnilor, cu dragoste și pace. Luv ya”, a scris George Burcea, într-un comentariu la postarea Iuliei Albu de pe Facebook.

 

Foto:facebook.com

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete