Andreea Antonescu, planuri mari de viitor aprobate de fiica sa: „Ar prefera o surioară”

Andreea Antonescu este una dintre cele mai iubite și apreciate artiste din România. Cântăreața se poate declara o femeie împlinită pe toate planurile. Viața ei se împarte între proiectele profesionale și rolul de mamă.

Andreea Antonescu este mama unei fetițe de aproape 11 ani, iar relația dintre ele este una bazată pe multă iubire, încredere și comunicare din plin. Recent, artista a declarat într-un interviu că ține cont de toate dorințele Siennei. Tot ce urmează să se întâmple în viața ei discută deschis cu micuța domnișoară.

Unul dintre subiectele sensibile în casă până acum ceva vreme a fost apariția unui nou bebeluș. Dacă în trecut, Sienna nu simțea nevoia unui frățior sau a unei surioare, iată că acum i-a mărturisit mamei sale că i-ar plăcea să aibă un partener de joacă. Ce-i drept, o surioară. Motiv pentru care Andreea Antonescu a început să ia în calcul varianta de a deveni mamă pentru a doua oară.

„Întotdeauna, schimbările din viața mea sunt făcute cu acordul Siennei. Ea rămâne cea mai bună prietenă din viața mea. Mult timp am zis amândouă că nu mai vrem un copil, implicit o surioară sau un frățior. Totuși, de vreo 2-3 ani, ei a început să îi surâdă ideea. Mi-a zis că ar prefera o surioară, căci nu ar vrea ca un băiețel să îi roadă jucăriile. Aceasta este o discuție avută în urmă cu câțiva ani.

Ea și-a dorit mai întâi acest lucru, apoi am început să mă gândesc la respectiva variantă. Căci doleanțele copilului devin legi pentru mine. Eram împăcată cu ideea de a avea un singur copil. Dar acum s-a schimbat acest lucru, însă sper să nu își dorească încă 5 copii, e greu', a declarat Andreea Antonescu pentru ego.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete