Ce relație are Andreea Antonescu cu fiica ei în vârstă de 10 ani: „Scopul meu este acela ca Sienna să vadă în mine cea mai bună prietenă a ei!”

Ieri, la matinalul „Dimineața cu noi' de la Kanal D, Andreea Antonescu a fost invitată, iar acolo a împărtășit câteva dintre planurile de viitor.

Revenită recent din Statele Unite ale Americii, Andreea Antonescu a făcut câteva dezvăluiri legate de planurile imediat următoare. „Am fost în vacanță în America și voi mai pleca într-o altă vacanță, tot acolo , iar apoi voi merge într-un city break la Roma (…) În America merg împreună cu Sienna (fiica artistei – n.r.), îi cam place pentru că de mică numai pe acolo a stat', a declarat Andreea Antonescu.

andreea-antonescu-si-fiica-ei-4SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Cum ar reacționa Andreea Antonescu dacă într-o zi, fiica ei i-ar spune că vrea să rămână în Statele Unite ale Americii, a mărturisit chiar artista. „Ce să fac? Folosesc acea vorba veche a mea: Da-mi-ar Dumnezeu sănătatea și înțelepciunea necesare pentru a-mi susține copilul și pentru a fi alături de el, pentru tot restul vieții!, pentru că scopul meu este acela că Sienna să vadă în mine cea mai bună prietenă a ei', a mărturisit artista.

Bună și veche prietenă cu Bursucu, unul dintre prezentatorii matinalului, Andreea Antonescu s-a emoționat atunci când acesta a dezvăluit publicului faptul că artista este o mama excepțională, foarte implicată în creșterea și educația fetiței ei.

„Bursucule, mă faci să plâng! Este prioritar să ai grijă de copilul tău. Mama fiind, și cred că toate mamele mă înțeleg, (copilul – n.r.) este cel mai frumos lucru care se poate întâmpla oricui!', a spus emoționată artista.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete