Oase a lăsat tot pentru a participa la „Dancing on ice: Vis în doi”: „Nu prea mai am timpul necesar”

Oase a reușit să câștige admirația publicului telespectator odată cu participarea sa la „Asia Express'. În prezent, vedeta a acceptat o nouă provocare a postului de televiziune Antena 1, și anume să participe la emisiunea „Dancing on ice: Vis în doi'.

Oase și partenera sa, Andreea Ureche, luptă pentru visul Andreei Voicu. Aceasta din urmă își dorește foarte mult să continue antrenamentele de patinaj, însă din cauza greutăților financiare nu-și mai permite.

Câștigătorul emisiunii „Asia Express' a recunoscut cât de multă muncă se depune la fiecare antrenament, câte emoții sunt implicate și cât de important este să ai un sprijin pe care să te poți baza atunci când simți că cedezi.

„Este mult mai greu să patinezi, decât să dansezi. Iar accidentările sunt la ordinea zilei. Mă accidentez în fiecare zi, non-stop, la cot, la genunchi. Mă înțeleg de minune cu partenera mea, Andreea Ureche iar împreună dansăm pentru visul Andreei Voicu. Acum am ajuns să înțeleg mult mai bine visul ei de a ajunge la Olimpiadă. Ținând cont că am început să patinez, îmi dau seama despre câtă muncă și dăruire este vorba pentru a îndeplini un astfel de vis', a povestit Oase pentru Click.

Mai mult decât atât, Oase își dorește foarte mult să câștige, iar pentru a fi prezent la antrenamentele zilnice și pentru a reuși acest lucru a renunțat la un proiect drag inimii lui. În urmă cu trei ani, vedeta a investit banii câștigați la „Asia Express' într-un local, însă timpul limitat din ultima vreme nu i-a mai permis să se ocupe.

„Momentan, cu proiectul „Dancing on Ice' în derulare, am pus barul pe hold. Dar mai urmează un proiect, astfel că nu prea mai am timpul necesar să mă ocup de asta', a mai adăugat acesta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete