Andreea Antonescu a reacționat după ce s-a spus că i-ar fi făcut avansuri lui Cătălin Bordea: „Sunt dezamăgită”

Andreea Antonescu este foc și pară după ce în presă a apărut că i-ar fi făcut avansuri lui Cătălin Bordea, iar comediantul ar fi refuzat-o. Ce spune cântăreața despre această situație.

Într-un interviu pentru ego.ro, Andreea Antonescu a decis să dea cărțile pe față după ce s-a speculat că i-a făcut ochi dulci lui Cătălin Bordea, după ce s-a aflat că acesta a divorțat de Livia. Artista neagă aceste informații și mărturisește că a vrut doar să îi fie alături comediantului, care suferea enorm în urma despărțirii de soția lui.

„Nu trebuie să fie nicio reacție. Atâta vreme cât sunt scornite și născocite niște materiale de genul acesta, nu sunt eu cea care trebuie să dea vreo explicație. Tot ce pot să îți spun este că sunt dezamăgită, dezgustată, mâhnită că se pleacă de la o idee sinceră, dezinteresată și bazată strict pe prietenie, iar unele persoane își doresc atât de mult să o transforme în respectiva mizerie pe care ați citit-o cu toții.'

Andreea Antonescu subliniază faptul că între ea și Cătălin Bordea nu există decât o frumoasă și sinceră relație de prietenie. De asemenea, artista este profund dezamăgită de informațiile care au circulat în presă în ultimele săptămâni.

„Înainte de orice, mi-ar plăcea să mă bazez pe informațiile pe care voi le aveți despre mine, ca om, de-a lungul vieții. Nu mai discutăm de cuvintele pe care atât Cătălin Bordea, cât și Nelu Cortea, le-au adresat de-a lungul timpului despre mine. Repet, este un subiect pe care eu îl vreau închis. Sunt dezamăgită pentru că în 2023 mai pot să apară astfel de mizerii, pornite de la idee cum că probabil între un bărbat și o femeie nu poate exista o relație de amiciție când da, au sufletele dezamăgite, dar atât!'

Andreea Antonescu a mai punctat că fiica ei cea mare, Sienna, are acces la Internet și nu i-ar plăcea să citească astfel de știri neadevărate despre mama ei.

„Încă o dată, nu vreau să alimentez absolut deloc acest subiect, dar tot ce pot să vă spun este că Sienna are acces la presa din România și atunci este foarte urât ce se întâmplă. Venice, la rândul ei, va avea acces și ea. Alte detalii chiar nu vreau să dau! Bineînțeles că fiind doi oameni civilizați, cu bun simț, educați…'

catalin-bordea-consolat-de-andreea-antonescu-5SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 8)

Cătălin Bordea ar fi refuzat-o pe Andreea Antonescu

Andreea Antonescu ar fi fost atrasă de Cătălin Bodea, după ce acesta a finalizat divorțul de Livia. Click scrie că artista îi trimitea des mesaje comediantului, chiar la miezul nopții. Dintr-un mesaj în altul, discuțiile dintre cei doi s-au transformat în flirturi de ore întregi toată noaptea. Conform surselor Click, Bordea era tentat în primă fază de o aventură cu Andreea Antonescu, dar a renunțat când a văzut că aceasta vorbește des fetiței sale, jurnalistul Victor Vrînceanu.

El s-ar fi plâns și prietenilor. „M-a zăpăcit cu mesaje noaptea! Recunosc că nu aș fi zis nu, dar după ce am stat de vorbă cu ea mai mult, mi-am dat seama că nu e ce trebuie…

Asta îmi lipsește acum după ce trec prin ce trec cu Livia. Mi s-a părut ciudat că vorbește foarte urât de fostul ei. Tot insista că ea e mamă și nu poate să suporte ce voia ăla. Așa că am hotărât să o dau ușor, ușor în prietenie cu ea’, ar fi povestit Cătălin Bordea, în fața prietenilor, conform Click.

A apărut ediția de septembrie a revistei Avantaje

Septembrie este o lună ca o bornă de hotar, este luna ce deschide ușa toamnei, cu vreme schimbătoare, capricioasă dar, probabil, așteptate de mulți, stropi binecuvântați de ploaie. Începem toamna în forță, dărâmăm mituri și învățăm de la specialiști să ne ferim de capcane și pericole care ne pot pune sănătatea sub imperiul riscului.

E important pentru sănătatea ta să știi ce este colesterolul, când devine periculos și cum îl poți menține între valori normale. Este prietenul și, în același timp, dușmanul nostru. Prieten, pentru că este indispensabil bunei funcționări a organismului; dușman, pentru ca se depune pe arterele noastre, ajungând să le obtureze.

Ce efecte are Sindromul Instagram? „Imaginea perfectă, dar falsă, lipsită de o poveste, nu poate construi o familie, pentru că nu poate stârni în bărbat decât dorințe sexuale ce se consumă mult prea repede' – Psiholog Constantin Cornea

Fenomenul de ghosting afectează din ce în ce mai mulți oameni, și, cel mai adesea, își are rădăcinile în insecuritățile și problemele celui care fuge, nu în comportamentul celui părăsit.

Interviu în exclusivitate:

Prof. Dr. Gheorghe Peltecu, specialist în obstetrică-ginecologie: Excesul operațiilor cezariene fără o indicație medicală a început să își arate efectele nocive”

Află mai multe din ediția print Avantaje septembrie:: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete