Imagini de la nunta Ioanei Ginghină cu Cristi Pitulice. Actrița s-a căsătorit a treia oară

Ioana Ginghină s-a căsătorit cu Cristi Pitulice sâmbătă, 23 semptebrie, chiar în curtea vilei în care a locuit cu Alexandru Papadopol, fostul ei soț. Actrița se află deja la a treia căsătorie și speră că de data aceasta va fi cu noroc.

Sâmbătă, 23 septembrie 2023, Ioana Ginghină și Cristi Pitulice au spus DA într-o ceremonie de căsătorie civilă plină de emoție. Într-un cadru natural și romantic, cei doi îndrăgostiți au oficializat legătura lor în fața ofițerului Stării Civile.

Ioana Ginghină a ales pentru acest moment special o rochie albă, lungă, care i-a accentuat silueta și i-a pus eleganța în evidență. Pe cap, actrița a purtat o coroniță delicată cu flori, completându-și astfel ținuta de mireasă. Partenerul său, Cristi Pitulice, a optat pentru un costum elegant.

După încheierea ceremoniei, cei doi proaspeți soți au continuat să petreacă alături de invitații lor la o petrecere organizată în cinstea iubirii lor. Cu siguranță, acest moment va rămâne unul memorabil în viața lor și în inimile celor dragi.

„Momentul important a fost! S-a consumat! Domnul a zis da, eu am zis da! (…) Arată divin totul! Cald domnule, cald! Am pus și eu nunta la final de septembrie să fie răcorică, dar nu știu, cu încălzirea globală, cu norocul după suflet, cum zice lumea. Am prins o zi frumoasă de vară în septembrie! Cam așa arăt', a spus actrița, pe rețelele de socializare.

La nuntă au fost invitați doar apropiații cuplului, iar evenimentul a fost unul foarte reușit. Ioana Ginghină nu și-a dorit o nuntă fastuoasă, ci una în care fiecare invitat să se simtă bine și să se bucure alături de ei.

ioana ginghină nuntă (1)SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 11)

Înainte de nuntă, actrița a făcut câteva declarații și a avut de dat niște sfaturi pentru viitoarele mirese.

„Asta mi s-a părut puțin mai complicat. Trebuie să găsești un om care să fie deschis și chiar să accepte să îți iubească copilul. El nu are copii. Am lângă mine un om despre care știu că dacă voi face un copil, va fi acolo să mă ajute să îl cresc.

Recomand viitoarelor mirese să se bucure de nuntă, să nu mai fie stresate așa pentru că eu am trecut de două ori prin asta și știu ce înseamnă și nici nu te bucuri de nuntă pentru că te stresezi un an de zile înainte și după aceea vine nunta și nu apuci să te distrezi că trebuie să ai grijă de toată lumea.

După aceea, plângi încă vreo două luni că a trecut. Eu nu mai vreau să fac greșeala asta anul acesta. Eu fac invers acum, nu prea mă stresez cu nimic.'

A apărut ediția de septembrie a revistei Avantaje

Septembrie este o lună ca o bornă de hotar, este luna ce deschide ușa toamnei, cu vreme schimbătoare, capricioasă dar, probabil, așteptate de mulți, stropi binecuvântați de ploaie. Începem toamna în forță, dărâmăm mituri și învățăm de la specialiști să ne ferim de capcane și pericole care ne pot pune sănătatea sub imperiul riscului.

E important pentru sănătatea ta să știi ce este colesterolul, când devine periculos și cum îl poți menține între valori normale. Este prietenul și, în același timp, dușmanul nostru. Prieten, pentru că este indispensabil bunei funcționări a organismului; dușman, pentru ca se depune pe arterele noastre, ajungând să le obtureze.

Ce efecte are Sindromul Instagram? „Imaginea perfectă, dar falsă, lipsită de o poveste, nu poate construi o familie, pentru că nu poate stârni în bărbat decât dorințe sexuale ce se consumă mult prea repede' – Psiholog Constantin Cornea

Fenomenul de ghosting afectează din ce în ce mai mulți oameni, și, cel mai adesea, își are rădăcinile în insecuritățile și problemele celui care fuge, nu în comportamentul celui părăsit.

Interviu în exclusivitate:

Prof. Dr. Gheorghe Peltecu, specialist în obstetrică-ginecologie: Excesul operațiilor cezariene fără o indicație medicală a început să își arate efectele nocive”

Află mai multe din ediția print Avantaje septembrie:: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete