Anca Serea vorbește pentru prima dată de intervențiile sale estetice!

Anca Serea vorbește pentru prima dată de intervențiile sale estetice!

„Radu mi-a zis: «la cearcăne nu am ce să-ți fac, pentru că ai pielea foarte subțire și la tine e de vascularizare, trebuie să te dai cu creme de varice sau de hemoroizi. Și dacă-ți injectez ceva, știi că trebuie să dormi toată viața ta numai cu fața în sus, iar tu dormi pe partea stângă, e evident».

La pomeți mi-a zis că nu are ce să-mi facă…concluzia e că mi-a spus că am osatura Angelinei Jolie, a fost iertat pentru toate', a povestit amuzată Anca, una dintre vedetele care au fost dintotdeauna deschise la dialog când a venit vorba de intervenții estetice.

Este pentru prima dată când soția lui Adi Sînă vorbește despre posibilele intervenții estetice pe care ar putea să le facă. Altfel… până acum s-a arătat chiar deranjată când i se puneau întrebări cu direcție către acest subiect.

„Nu mă simt datoare faţă de nimeni cu vreo explicaţie, mai ales că este vorba despre corpul meu. Însă, nu am absolut niciun motiv să mă ascund că acest corp pe care îl vedeţi este cel pe care l-am primit de la natură, mai exact de la mama mea. Căci ea mi-a transmis minunatele gene care mă ajută să îmi păstrez silueta şi tenul într-o formă atât de bună', declara Anca Serea.

Secrete de frumusețe de la Anca Serea

Atunci când vine vorba despre secretele de frumusețe pe care le are Anca Serea, lucruri sunt simple. Pentru corp folosește creme și proceduri de remodelare corporală. Pentru ten folosește produse care conține ingrediente naturale.

Baza vine, însă, din alimentație și odihnă, după cum spune chiar bruneta. „Am pus întotdeauna mare accent pe alimentaţie, cât mai naturală, pe odihnă, care are un rol mai important decât vă imaginaţi în forma fizică pe care o aveţi şi, nu în ultimul rând, pe iubirea şi linştea pe care mi-o oferă familia.

Ei sunt veşnica mea sursă de energie şi buna dispoziţie, de la ei reuşesc mereu să mă încarc cu mult optimism şi să îmi duc la îndeplinire toate planurile', a scris Anca Serea pe contul de Facebook.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete