Andra Ghinea, momente de coșmar în plină stradă: „Nu am primit niciun ajutor”

Andra Ghinea este fosta iubită a lui Lino Golden. Tânăra a trecut recent prin momente de coșmar în plină stradă când a leșinat. Imediat după ce și-a revenit, Andra a povestit pe Instagram cât de nepăsători sunt oamenii dacă văd pe cineva neputincios.

Andra Ghinea a trecut recent printr-o experiență care, cu siguranță, o va urmări multă vreme de acum încolo. Aceasta a leșinat pe stradă și a povestit cum oamenii se uitau la ea și nu luau nici o măsură. Tânăra a ieșit să ridice un colet pe care îl aștepta și în drum spre casă i s-a făcut rău, căzând inconștientă la pământ. În urma impactului, ea a avut câteva răni la cap.

„Sunt bine. Vă povestesc mâine momentele de groază prin care am trecut. Scriu asta cu lacrimi în ochi. Până nu am ajuns să trăiesc pe pielea mea asta nu am putut crede că trăim într-o lume de oameni fără suflet.

Astăzi (n.r 20 aprilie) la ora 16 am coborât să-mi ridic un colet, încă din lift, când m-am uitat în oglindă am realizat că mi s-a spart un vas de sânge la ochi și aveam o pată roșie. La scurt timp după ce am ieșit în parcarea blocului, am avut un atac de panică și efectiv mi-am pierdut vederea.

Am amețit, am încercat să fac câțiva pași și să mă ghemuiesc pentru că simțeam că leșin, însă nu am mai reușit. M-am izbit inconștientă cu capul de zid, apoi am căzut lată la pământ pentru 3 minute. Știu toate lucrurile astea pentru că am preluat filmările de la paznic, care bineînțeles nu m-a văzut', a spus Andra Ghinea pe Instagram.

Timpul petrecut inconștientă ar fi putut fi fatal pentru viața ei. Ea a aflat în urma unei vizionări a camerelor de supraveghere că a stat la pământ preț de trei minute. Tot atunci a putut vedea că nimeni nu s-a sinchisit să-i acorde primul ajutor, deși se vedea clar că are capul spart.

„Am reușit să mă trezesc, nu îmi mai aduc aminte absolut nimic, însă deveneam din ce în ce mai conștientă și vedeam cum trec oameni pe lângă mine și nimeni nu îmi oferea niciun ajutor, eu neavând vlagă să vorbesc sau să mă ridic.

Nu pot să mă controlez, nu pot să-mi îmi revin din plâns știind că eu am zăcut în mijlocul parcării și nu am primit niciun ajutor. Puteam fi oricine. Indiferent de om sau animal, vă rog din suflet să ajutați dacă vedeți pe cineva care nu e în apele lui sau are nevoie de ajutor', a mai spus tânăra despre nepăsarea oamenilor.

În cele din urmă, o ambulanță a sosit la fața locului și paramedicii i-au oferit îngrijiri medicale. Ulterior, a mers la spital pentru alte investigații având în vedere amploarea incidentului, însă totul este sub control. Andra Ghinea crede că fără o forță divină n-ar fi putut trece peste acest impas.

„Într-un final, a venit ambulanță, cu trei dintre cele mai bune suflete pe care le-am cunoscut în ultima perioadă. 3 bărbați care m-au tratat ca pe copilul lor, deși eram a nimănui.

Deschide ochii, uită-te în jurul tău și oferă ajutorul oricărei vietăți. Haideți să fim oameni, pnetru că un caz de genul, de multe ori, poate fi fatal. Eu sunt bine, doar Dumnezeu a fost cu mine atunci', a mai zis ea, scrie Spynews.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete