Cum a fost surprins Cătălin Scărlătescu? Ce face cunoscutul chef când nu gătește?

Catalin Scarlatescu

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai cunoscuți bucătari din România. Prezența din cadrul show-ului „Chefi la cuțite', dar și proiectele culinare în care este implicat i-au adus notorietate excentricului bucătar.

Gastronomia este una dintre marile pasiuni ale lui chef Cătălin Scărlătescu transformate în business. Însă o altă pasiune recentă, despre care știu nu doar apropiații, ci și cei care urmăresc emisiunea „Chefi la cuțite' este pescuitul. De câte ori poate, bucătarul nu ratează ocazia de a trage o fugă în zona Dunării, la pescuit. „Linişte. Căldură. Soare.
Sălciile plângătoare', a comentat bucătarul-șef în dreptul unei imagini superbe cu, bineînțeles, o barcă.

„Mi-am luat o barcă'

Câștigător al sezonului 9 din Chefi la cuțite, prin Narcisa Birjaru, Cătălin Scărlătescu a povestit în cadrul unei ediții a emisunii Observator despre planurile de după filmări și cele de vară. Bineînțeles, pescuitul nu face excepție: „Viața mea este exact așa: în mare parte fac ce trebuie să fac, dupa care fac ce îmi place. După aceea, am fugit și eu pe mare, acolo știu eu să mă descurc. Am fost în Grecia, după care am fost plecat și prin România, am fost în Deltă, apoi am plecat iar în Grecia. Mi-am luat o barcă, i se spune coajă de kiwi și o să o plimb prin Deltă. Mă duc să învăț să pescuiesc așa cum face Bontea', a dezvăluit acesta.

„Îl învidiez pe Bontea'

Colegul său de emisiune, Sorin Bontea, este, de asemenea, un împătimit al pescuitului, cu ceva mai multă experiență decât Scărlătescu. Tocmai din acest motiv, într-un interviu pentru Playtech, acesta mărturisea: „Recunosc că există un capitol în care aş putea spune că-l invidiez puţin pe Sorin. Iar acela este pescuitul. Aşa că vara asta m-am hotărât să recuperez. Dacă anul trecut mi-am cumpărat primul ac de pescuit din viaţa mea, vara asta o să tot arunc băţul în apă. Vă promit!'.

Citește și: Iulia Vântur, cum reușește să arate mereu atât de bine?

Foto: PR, Instagram

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete