Primele declaraţii ale Elenei Udrea după ce a pierdut unul dintre gemeni: „Nu am fost pregătită pentru un astfel de moment. Acum trebuie să stau în pat”

Vezi pozele

Elena Udrea se confruntă cu o perioadă foarte grea din viața ei. După ce și-a văzut visul cu ochii de a rămâne însărcinată, ea a avut parte de o întâmplare nefericită. Elena Udrea era însărcinată cu gemeni, însă a pierdut unul dintre copiii pe care îi purta în pântece.

Fostul ministru al turismului își dorea enorm să devină mamă, însă acum a avut parte de un moment cumplit. Elena Udrea este acum extrem de tristă, însă speră din tot sufletul ca cel de-al doilea copil să fie sănătos.

Primele declaraţii ale Elenei Udrea după ce a pierdut unul dintre gemeni

Blonda a vorbit pentru prima dată despre acest moment tragic, în cadrul emisiunii „Star Matinal', de la Antena Stars.

„Aşa a vrut Dumnezeu. A vrut să fie unul singur acum, aşa că sunt liniştită. Aşa cum a vrut să fac acest copil acum, când nu era prioritatea mea, când viaţa îmi era destul de complicată şi totuşi s-a întâmplat totul în nici o lună. Acum trebuie să stau în pat încă o perioadă pentru a preveni orice risc. Evident că nu am fost pregătită pentru un astfel de moment, învăţ lucrurile necesare în fiecare zi. Sarcina nu este ceva pentru care ai nevoie de doctorat, dar sunt situaţii pe care ştii să le previi ori la care să ştii cum să reacţionezi, aşa că m-am pus pe studiat.

Mă simt bine acum, sarcina evoluează normal după momentul în care am pierdut unul dintre copii. M-am simţit foarte bine la început şi cred că am exagerat cu efortul, ignorând recomandările medicilor, am călătorit, am cărat bagaje, am făcut mişcare. Medicii de aici s-au mirat de situaţia mea', a spus Elena Udrea, la Antena Stars, conform spynews.ro.

Elena Udrea se iubește cu un bărbăt mai tânăr

Elena Udrea trăiește o poveste de dragoste cu un bărbat cu 11 ani mai tânăr decât ea, pe care timp de ceva vreme, l-a ținut departe de ochii presei. Blonda în vârstă de 44 de ani, ar fi apelat la un tratament de fertilizare în vitro, pe care l-ar fi încercat chiar pentru a treia oară. Se pare că iubitul ei, pe nume Adrian Alexandrov, ar fi insistat ca Elena Udrea să mai încerce o fertilizare in vitro.

Fostul ministru se iubește în secret cu Adrian Alexandrov, încă din vara anului 2016. Adrian este de profesie broker imobiliar, iar pentru o bună perioadă de timp, el a lucrat ca manechin şi a colaborat cu mărci de renume din lumea modei. Deşi nu este la fel de cunoscut precum iubita sa, bărbatul nu este un om care duce lipsa banilor. Tânărul are o vilă în Paradisul Verde din Corbeanca, lângă București, și conduce o mașină de lux.

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Elena Udrea are probleme cu sarcina: „Nu pot să ies din casă!' Cum se simte fostul ministru al Turismului

Elena Udrea a fost exmatriculată de la facultate. Fostul ministru al Turismului nu s-a prezentat la niciun examen

Elena Udrea a spus adevărul despre sarcina ei! Cine este bărbatul care i-a cucerit inima, mai tânăr cu 11 ani decât ea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete