Anca Serea, despre meseria de mamă: “Copiii te învață că lucrurile simple sunt mai importante decât credeai”

Anca Serea, mama

Anca Serea, mama

Anca Serea se poate declara o femeie împlinită. Are o familie frumoasă și numeroasă, un soț care o iubește necondiționat și cinci copii minunați. Anca Serea, despre meseria de mamă: “Copiii te învață că lucrurile simple sunt mai importante decât credeai”.

Peste câteva luni, vedeta va deveni mamă pentru a șasea oară.

“Mereu am spus că ne mai dorim un copilaș și iată că minunea s-a întâmplat; sarcina nu a fost programată, dar se pare că energia gândurilor noastre s-a concretizat undeva în octombrie anul trecut. Primul trimestru de sarcină nu a fost unul prea prietenos, am avut stări specifice acestei perioade, acumulate și cu anemia mea, pe care o țin sub control, dar și cu o tensiune foarte mică.
Știm că vom avea o fetiță. Și ne-am bucurat foarte tare, pentru că acum balanța s-a echilbrat – trei băieți și trei fetițe. Probabil o va chema Leeah, ne-am gândit să fie din același registru: biblic”, a declarat Anca Serea pentru revista Unica.

Anca Serea, despre meseria de mamă: “Copiii te învață că lucrurile simple sunt mai importante decât credeai”

Pe blogul personal, Anca Serea a enumerat câteva dintre motivele pentru care adoră să fie mămică.

“Am considerat mereu că meseria de mama este una dintre cele mai frumoase din lume și mi-am dorit dintotdeauna să am parte de cât mai mulți copii pentru că un copil este cea mai frumoasă realizare de pe această lume. Sunt sigură că și voi simțiți la fel, dar mi-am dorit să împărtășesc cu voi câteva dintre motivele pentru care ador să fiu mamă.

Mirosul de bebeluș
Este inconfundabil. Pielea moale și catifelată care te îmbie să o miroși în permanentă îți poate provoca dependență. Și nu are legătură cu produsele de curățare sau cu loțiunile de corp folosite.

Râsul de copil
Nimic nu poate egală râsul cristalin, plin de inocență al unui copil. Și nu are legătură cu vârstă. Mă simt plină de energie când îl aud pe David râzând, dar și pe Moise.

Drăgălășenia specifică
V-am mai povestit despre dorința tuturor mamelor de a-și mânca copiii, care sunt delicioși de adorabili. Știți la ce mă refer și sunt sigură că nu o dată ați avut un impuls de a va mânca micuții. Sunt mult prea drăgălași.

Citești și înveți alături de copil
Mi-au plăcut mereu cărțile de povești. Iar când am ajuns să le reiau alături de micuții mei am simțit că am retrăit copilăria. La fel de plăcut este să înveți tot felul de lucruri alături de ei. Veți fi surprinși cât de multe va pot învață copiii.

Ajungi să modelezi o mică ființă umană
Este un rol covârșitor, pe care îl are de altfel orice părinte. Însă este în același timp minunat că porți responsabilitatea devenirii unei alte ființe umane, unice în felul sau prin personalitate, pasiuni, obiceiuri. În plus, tu ajungi să servești drept refugiul copilului tău, și la bine și la rău, sursă de iubire necondiționată.

Iubirea necondiționată
Nu în ultimul rând, atunci când devii mama înveți cu adevărat ce înseamnă sentimentul de iubire necondiționată. Acest tip de iubire este capabilă să mute munți și nu se lasă intimidată de nimic pe lume”, a scris Anca Serea pe blogul personal.

 

 

Foto:facebook.com

 

Vezi si:

 

 

8. Iubirea necondiționată
Nu în ultimul rând, atunci când devii mama înveți cu adevărat ce înseamnă sentimentul de iubire necondiționată. Acest tip de iubire este capabilă să mute munți și nu se lasă intimidată de nimic pe lume.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete