Anca Serea, însărcinată pentru a șasea oară – Ce sex are bebelușul și ce nume va purta

Anca Serea, însărcinată pentru a șasea oară

Anca Serea, însărcinată pentru a șasea oară

Anca Serea va deveni mamă pentru a șasea oară. Ce sex are bebelușul și ce nume va purta.

Știrea a fost confirmată chiar de Anca Serea, în cadrul unui interviu pentru revista Unica, din luna mai 2019.

Anca Serea a ascuns timp de șase luni faptul că urmează să-i dăruiască un copil lui Adrian Sînă.

Anca Serea, însărcinată pentru a șasea oară – Ce sex are bebelușul și ce nume va purta

Vedeta a dezvăluit ce sex are viitorul bebeluș și la ce nume s-a gândit împreună cu soțul ei, Adrian Sînă.

“Mereu am spus că ne mai dorim un copilaș și iată că minunea s-a întâmplat; sarcina nu a fost programată, dar se pare că energia gândurilor noastre s-a concretizat undeva în octombrie anul trecut. Primul trimestru de sarcină nu a fost unul prea prietenos, am avut stări specifice acestei perioade, acumulate și cu anemia mea, pe care o țin sub control, dar și cu o tensiune foarte mică.

Știm că vom avea o fetiță. Și ne-am bucurat foarte tare, pentru că acum balanța s-a echilbrat – trei băieți și trei fetițe. Probabil o va chema Leeah, ne-am gândit să fie din același registru: biblic”, a declarat Anca Serea pentru revista Unica.

Anca Serea a ales nașterea naturală

De fiecare dată, Anca Serea a ales să nască pe cale naturală.

“Am considerat de fiecare dată, chiar dacă trebuie să spun sincer că nu m-am simțit pregătită niciodată, ci că a fost de fiecare dată teama aceea de necunoscut, a fost la fel de intensă și de puternică, am considerat că nașterea este o binecuvântare și că trebuie să o simt și să o trăiesc la adevărata ei intensitate și cred că m-a ajutat să devin, cum spunea și soțul meu, mult mai puternică și mă simt pregătită pentru aproape orice, cu mențiunea că dacă suntem sănătoși putem să facem aproape orice ne propunem. E clar că a naște natural ține de noi ca femei, pentru mine a fost opțiunea principală și ca sfat, eu sunt oarecum promotoarea nașterii naturale și a alăptării, dar cred că acum suntem într-o societate în care ține cumva de decizia proprie și nu aș vrea să influențez pe nimeni”, ne-a declarat Anca Serea, anul trecut, în cadrul galei Femeia Anului Avantaje.

 

 

Foto: facebook.com

 

Vezi si:

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete