Oana Roman a avut o relație cu un bărbat însurat: „Se simţea foarte bine cu mine, dar şi cu soţia lui, acasă”

Oana Roman

Oana Roman

În prezent, Oana Roman este căsătorită cu Marius Elisei și au împreună o fetiță pe nume Izabela. Oana Roman a avut o relație cu un bărbat însurat: „Se simţea foarte bine cu mine, dar şi cu soţia lui, acasă'.

Dar înainte de a-și uni destinele cu jumătatea vieții sale, se pare că Oana Roman a avut o relație cu un bărbat însurat.

Oana Roman a avut o relație cu un bărbat însurat

Dezvăluirea a fost făcută chiar de Oana Roman în emisiunea pe care Cristina Șișcanu o prezintă live pe Facebook.

“Eu cred că o femeie poate iubi doi bărbaţi, la fel cum cred că un bărbat poate iubi două femei. Acum foarte mulţi ani, când nu eram implicată într-o relaţie, am cunoscut un bărbat despre care nu ştiam că are o legătură amoroasă. Ulterior am aflat că are pe cineva, mi-a spus el după puţin timp. Eu am avut o relaţie cu acel om timp de trei-patru ani. El se simţea foarte bine cu mine, dar şi cu soţia lui, acasă. Eu i-am fost fidelă lui, iar el nu considera că îşi înşală nevasta. Spunea că are anumite trăiri intense cu mine şi altele, total diferite, cu ea. Ne iubea pe amândouă, dar altfel.

S-a căsătorit cu acte cu ea în timp ce era cu mine, dar mă aşteptam, pentru că el era din alt oraş şi noi doi nu am fi putut să formăm un cuplu în adevăratul sens al cuvântului. Ne-am mai întâlnit şi după ce s-a însurat, dar din ce în ce mai rar, că mă deranja totuşi situaţia.

El este şi acum cu soţia şi cu copilul lui. Ea cred că ştie că a mai existat cineva în viaţa lui, a găsit ceva la un moment dat, dar nu ştie cine sunt şi cum mă cheamă. Ultima oară l-am văzut pe acest bărbat cu un an înainte să-l cunosc pe Marius”, a declarat Oana Roman în cadrul emisiunii Cristina Şişcanu Show.

 

Foto;facebook.com

 

 

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete