Anca Serea, despre cum a fost viața ei schimbată de pandemia de coronavirus: „Mă gândesc că poate chiar de asta aveam nevoie”

Familia Sînă-SereaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 2

De la jumătatea lunii august a anului trecut, fosta prezentatoare de televiziune Anca Serea (38) și artistul Adrian Sînă (42 de ani) cresc și îngrijesc nu cinci, ci șase copii.

Mezina familiei, Leah Maria, a venit pe lume pe 14 august 2019. Recent, în mediul online, Anca a vorbit despre impactul pe care această perioadă l-a avut asupra ei.

Anca Serea, despre cum a fost viața ei schimbată de pandemia de coronavirus: „Mă gândesc că poate chiar de asta aveam nevoie”

Eram Fericiți, dar Nu Știam! Am citit de curând această maximă și mi-a plăcut. Este adevărată într-un fel extrem de trist.

Pentru că, după cum bine știți, cei mai mulți dintre noi ajung să aprecieze și să înțeleagă adevărata valoare a lucrurilor și a oamenilor abia după ce le pierd.

Situația deosebită în care ne aflăm cu toții în aceste zile, iar când zic cu toții mă refer la întreaga planetă, cred că ne-a adus în față o doză mai mare de cumpătare, de introspecție și de auto-evaluare.

Eu una am ajuns să fiu conștientă de o mulțime de lucruri pe care recunosc că le-am privit uneori de-a gata. Adică mi se păreau normale, de la sine înțelese.”

Anca Serea: „Mă gândesc că poate chiar de asta aveam nevoie”

„Am realizat cât de plăcut este să poți ieși la plimbare afară, oriunde îți dorește inima, fără să existe restricții și fără să te temi pentru siguranța ta sau a familiei tale.

Am realizat cât de multă libertate ai când poți merge la cumpărături la orice oră din zi și din noapte, fără să porți mască pe fata, dezinfectanți și să te apropii de vreo altă persoană.

Ni se părea normal să avem la dispoziție magazine, restaurante și servicii, să ne fie accesibile. Acum, când acest lucru nu mai este posibil, am fost forțați să ne reinventăm.

Să redescoperim cum se prepară în casă o pâine și să gătim în fiecare zi. Ne-am amintit de jocurile copilăriei, de cât de distractiv este să colorezi și să pictezi alături de copii.

Am început să ne organizăm casele și nu cred că mă înșel când spun că puțină reorganizare a avut loc și în suflet.

Am făcut ordine și curățenie, am aruncat ce era în plus sau dăunător! Pe de altă parte, mă gândesc că poate chiar de asta aveam nevoie.

Căci de când ne-am îndepărtat atât de mult unii de alții, parca ne dorim și încercăm mai mult să comunicăm.

Apelăm mai des la telefon, mesaje și tot felul de aplicații pentru a-i putea vedea pe cei dragi. Să profităm, zic, de această pauză pe care am primit-o pentru a reflecta cu chibzuință și calm asupra lucrurilor cu adevărat importante din viața noastră!

Vă asigur că veți descoperi că, indiferent de banii, statutul social pe care îl aveți sau pe care vi-l doriți, nimic din această lume nu poate cumpăra sănătatea și iubirea celor dragi!”

Anca Serea şi Adrian Sînă sunt părinții a patru copii, Noah (7 ani), Ava (5 ani), Moise (3 ani) și Leah (6 luni).

În trecut, Anca a fost căsătorită cu omul de afaceri Filip Poplingher, care, în urma luptei cu leucemia, s-a stins din viață la doar 36 de ani. Din mariajul cu acesta, Anca mai are doi copii, un fiu și o fiică, David (17 ani) și Sara (12 ani).

COVID-19

Până la momentul redactării acestui material, 860,170 de oameni au fost infectați cu virusul COVID-19, răspândit începând din luna decembrie a anului trecut, din China pe toate continentele Globului în afara Antarcticii.

Dintre persoanele infectate, 42,344 au murit. În țara noastră, până la acest moment, au fost confirmate un total de 2,245 de cazuri. Dintre pacienții testați pozitiv, până la acest moment, 220 s-au vindecat, iar 82 au decedat.

Foto: Instagram / VIVA!

Citește și:

Elena Gheorghe, probleme cu cei mici: „Febre, frisoane, hipotermie și alte simptome tipice”

Fostei prezentatoare TV Anca Lungu îi este „dor de afară”, însă mărturisește că „izolarea e acum singura soluție eficientă”

Angelina Jolie, donație de 1 milion de dolari pentru o organizație care asigură hrană copiilor nevoiași

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete