Anca Serea, despre adopția unui al șaptelea copil: „Cred cu tărie că este cel mai frumos gest pe lume”

Familia Sînă-SereaSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 5)

De la jumătatea lunii august a anului trecut, fosta prezentatoare de televiziune Anca Serea (38) și artistul Adrian Sînă (42 de ani) cresc și îngrijesc nu cinci, ci șase copii.

Mezina familiei, Leah Maria, a venit pe lume pe 14 august 2019. Într-un interviu oferit recent revistei VIVA!, pe coperta căreia apare în luna martie alături de toți copiii ei, Anca mărturisește că, de la ultima naștere și până în prezent, în sfârșit au atins o perioadă „mai așezată să-i spunem”.

„Au trecut sărbătorile, vacanțele copiilor. Ne-am mutat într-o casă nouă. A fost un final de an destul de zbuciumat!

Dar acum încercăm ca lucrurile să fie stabile și ca dinamica familiei noastre să fie una clară și ușoară pentru cei mici”, a mărturisit fosta prezentatoare, pentru sursa menționată anterior.

Anca Serea, despre adopția unui al șaptelea copil: „Cred cu tărie că este cel mai frumos gest pe lume”

„Ne dorim și al șaptelea copil, dar deocamdată este devreme. Nu vreau să fie o surpriză pentru nimeni și, ca de fiecare dată, las acest capitol deschis.

Cât despre adopție, cred cu tărie că este cel mai frumos gest pe lume să salvezi viața unei mogâldețe care, fără vină, se află într-o situație pe care nimeni nu și-ar dori-o … Păstrez acest gând pentru mine deocamdată.”

Cum e viața cu șase copii?

La sfârșitul lunii septembrie a anului 2019, Anca a participat la petrecerea Elle Trends Party 2019. Întrebată cum este viața cu 6 copii, fosta prezentatoare TV a mărturisit:

„Destul de complicată, nu că nu ar fi fost cu 5. Destul de complicată, dar frumoasă. Foarte solicitantă, sunt praf de oboseală, dar e frumos.

Dorm de la 00:30 – 01:00 până la 3:00. La 3:00 se trezește Leah și stau cu ea până la 5:30.

Mai dorm apoi de la 5:30 până la 6:55, când îi trezesc pe copii și îi pregătesc pentru școală.

Deci, adunat, cred că dorm vreo 4-5 ore pe noapte. Dar o am ajutor pe mama. Fac echipă cu ea”, a mărturisit Anca Serea, pentru Libertatea.

Anca Serea şi Adrian Sînă sunt părinţii a patru copii, Noah (7 ani), Ava (5 ani), Moise (3 ani) și Leah (6 luni).

În trecut, Anca a fost căsătorită cu omul de afaceri Filip Poplingher, care, în urma luptei cu leucemia, s-a stins din viață la doar 36 de ani. Din mariajul cu acesta, Anca mai are doi copii, un fiu și o fiică, David (17 ani) și Sara (12 ani).

Foto: Instagram

Citește și:

Actrița Hilary Duff cere ca legile să se schimbe după ce surprinde un bărbat fotografiind copii în timpul unui meci de fotbal de-al fiului ei

Claudia Pătrășcanu, despre lupta pentru custodia fiilor ei: „Nu vreau să cred că există cea mai mică șansă ca acești copii să fie luați de lângă mine”

Liviu Vârciu, tată pentru a treia oară! Anda Călin este însărcinată cu al doilea copil al cuplului

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete