Gabriela Szabo, sfaturi de nutriție înainte de sărbători: „Încerc să mănânc cumpătat, în așa fel încât să mă simt bine”


Sportiva Gabriela Szabo a fost prezentă, aseară, la Festivalul Brazilor de Crăciun, ediția 2017, unde a apărut cu o ținută interesantă. La această seară de gală, au fost prezentați mai mulți brazi de Crăciun realizați de diverși designeri, care ulterior au fost vânduți la licitație.

Evenimentul special a fost organizat în colaborare cu fundația Salvați Copiii. Fondurile strânse se vor dona pentru copiii săraci care nu au acces la educație.

Cu această ocazie specială, Gabriela Szabo a vorbit cu zâmbetul pe buze despre sărbătorile de Crăciun, dar și despre felul în care și-ar dori ea să arate bradul împodobit, anul acesta.

„Este un eveniment pe care îl iubesc din toată inima și vreau să îi felicit pe cei care au făcut din această asociație ceea ce este astăzi, să îi felicit pentru proiectele minunate pe care le dezvoltă prin asociația salvați copiii.

Eu trăiesc cu imaginea bradului de Crăciun din copilărie, foarte clasic, foarte frumos, foarte vesel, cu globurile roșii. Bradul se schimbă de la un an la altul în funcție de societate, în funcție de noi, în funcție de evoluția noastră ca oameni,' a mărturisit, Gabriela Szabo, pentru Revista Avantaje.

Gabriela Szabo, sfaturi de nutriție înainte de sărbători

De asemenea, sportiva a vorbit despre nutriție și sport și a mărturisit ce face pentru a se menține în formă chiar și de sărbători.

„Nu prea gătesc de sărbători, mama gătește de sărbători. Niciodată nu am ținut diete, întotdeuna a existat echilibrul. Încerc să mănânc cumpătat, să mănânc puțin, în așa fel încât să mă simt bine, nu să fie o covoadă sărbătorile de iarnă.

Fac sport, întotdeauna când exagerez cu masa, a doua zi imediat merg la sport, ca să ard caloriile și să mă mențin în formă, pentru că sunt om de sport și promovez mișcarea, stilul de viață sănătos. Dacă tot vorbim despre cât de important este sportul și mișcarea, trebuie și noi să arătăm într-un anumit fel. Important este să ne iubim corpul și sufletul, dar nu trebuie să devină o obsesie sportul, trebuie să fie o plăcere,' a spus sportiva.

Foto: captură video

Mihaela Tudor

Citește și:

Cele mai nonconformiste ținute de la Gala Elle Style Awards 2017

Alina Ceușan, apariție incendiară la gala Elle Style Awards 2017! Rochia ei spectaculoasă a atras toate privirile

Ada Condeescu este însărcinată! Frumoasa actriță a ținut totul secret și a surprins pe toată lumea la un eveniment monden

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete