Anca Lungu și-a aniversat fiul cu un tort special!

Fostă prezentatoare TV și pasionată de gastronomie, Anca Lungu a decis, acum câțiva ani, să se stabilească în Franța, la Nisa. Acolo și-a refăcut și viața sentimentală, iar zilele trecute l-a sărbătorit pe fiul ei, în vârstă de 3 ani.

Anca Lungu este o prezență elegantă pe rețelele de socializare. Mereu elegantă, în decoruri care te lasă fără cuvinte, Anca pare să fi atins echilibrul pe care și-l dorea. Stabilită în Franța și căsătorită, pentru a doua oară, familia Ancăi și a fetiței ei și a actualului soț s-a completat, odată cu venirea pe lume a băiețelului Iorgos.

Cu ocazia aniversării celor 3 ani ai micuțului, Anca nu a rezistat tentației de a pune o imagine cu tortul pregătit pentru sărbătorit. „Jumatate român și jumătate grec, născut în Franța de Ziua Franței, mezinul familiei împlinește astăzi 3 ani. P.S. Tortul a fost proiectat de Iorgos și executat de mama și tata. Suntem mândri de colaborarea noastră.'

A fost o alegere făcută cu capul și cu inima

Recent, în emisiunea Exclusiv VIP cu Cristi Brancu, de la Prima Tv, Anca Lungu a vorbit mai multe despre transformările prin care a trecut. Aceasta a mărturisit că: „Nu mi-a fost deloc confortabil să las în spate cariera din televiziune, dar am câștigat alte lucruri în plus și sunt foarte recunoscătoare pentru ceea ce am în momentul acesta. A fost o alegere făcută și cu capul, și cu inima'.

Vorbind despre relația cu copiii ei, Anca Lungu recunoaște că mutarea în Franța i-a adus acest privilegiu, de a petrece mai mult timp cu copiii: „Îmi petrec foarte mult timp cu copiii și văd rezultate. Îmi doresc să devină niște oameni foarte, foarte mișto, niște oameni fericiți, care știu ce vor. Ăsta e un lucru foarte prețios pe care l-am câștigat. Și un altul a fost să-mi permit luxul de a fi eu însămi'.

În ceea ce privește absența copiilor din Social Media, Anca Lungu a explicat că a decis că este mai bine și mai sănătos ca imaginile cu cei doi să nu circule în mediul online: „Atunci când s-a născut Natalia, eu am postat fotografii cu ea și am expus-o, între timp însă mi-am schimbat părerea aceasta. Am devenit mai conștientă, m-am gândit serios și mi-am dat seama că nu am făcut bine ceea ce am făcut'.

Citește și: Mirela Vaida, atacată verbal în timpul emisiunii

Foto: Facebook

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete