Anamaria Prodan va susține seminarii de dezvoltare personală. Când pleacă în turneu prin România: „Să-mi ajut semenii”

Anamaria Prodan a luat o decizie neașteptată în plin divorț de Laurențiu Reghecampf. Impresara va pleca într-un turneu național, va oferii seminarii de dezvoltare personală doritorilor.

Conform Antena 1, Anamaria Prodan va învăța femeile din România cum pot ajunge să aibă roluri proeminente în sectoarele cele mai înalte de business, cum pot prin acțiunile individuale să ajute la înlăturarea barierelor și să-și deschisă oportunități pentru o viață de succes și cel mai important, cum pot să-și construiască de la zero o imagine unică.

Turneul va porni în luna august și va purta numele „Eu sunt Voi'. „A venit momentul să pot să-mi ajut semenii. După o viață de muncă și performanță cred că am acumulat atât de multă înțelepciune și am primit de la viață atâtea lucruri bune, dar și dezastruoase, încât pot să vorbesc deschis în fața țării despre ele.

Cum le-am depășit? De unde îmi vine forța? Cum am luat decizii bune sau rele? Dacă m-au afectat? Totul față în față cu cei ce au crezut în mine și le-am fost model în viața. Eu sunt ei!', a declarat Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan va povesti despre viața de familie, principii, demnitate, mândrie și profesionalism. Ea și echipa ei vor merge în mai multe orașe din România.

anamaria-prodan-turneu-4SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Anamaria Prodan a fost lăudată de curând în presa din Marea Britanie ca fiind „Cea mai sexy agentă de fotbaliști și model Playboy – atât de bogată încât a cumpărat un club de fotbal. Frumoasa româncă Anamaria Prodan a acumulat o avere impresionantă de-a lungul carierei sale, având atât un job într-o televiziune, a lucrat și ca designer, model și desigur agent de fotbal', a scris Daily Star.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete