Irina Petrea, cunoscută ca „Supernanny”, dezvăluiri dureroase: „Pe mama am avut-o filmată cum a murit”

Irina Petrea a făcut dezvăluiri dureroase și a povestit dramele prin care a trecut, după ce nu a mai apărut pe micul ecran. „Supernanny', cea mai cunoscută dădacă de la noi', și-a pierdut ambii părinți la o diferență mică de timp.

Irina Petrea a fost invitată la emisiunea online a lui Mihai Ghiță, „În Oglindă', unde a povestit cum și-a pierdut ambii părinți. După ce o perioadă a dispărut de pe micul ecran, „Supernanny' și-a deschis sufletul în fața prezentatorului. Tatăl Irinei Petrea a murit în urmă cu doi ani, iar la nici jumătate de ani și mama sa s-a stins din viață.

„I-am pierdut în ultimii doi ani pe amândoi. În 2020 a murit tata, în condiții foarte oribile. Făcuse un accident vascular cerebral în decembrie 2019, norocul lui a fost că tocmai atunci venisem eu acasă, în 10 minute am chemat salvarea, au venit, le-am spus clar că tata a făcut accident vascular cerebral, știam care sunt semnele. L-au luat, în două ceasuri era deja pe terapie, pe perfuzie, s-a recuperat foarte bine, a rămas cu o pierdere de echilibru și, bineînțeles, a fost pus pe medicație, lua anticoagulante. La un moment dat, dezechilibrându-se, a căzut, s-a tăiat, i-au făcut o transfuzie, l-au stabilizat, după care s-a rupt filmul. Nu am mai putut să discutăm cu medici, cu asistente, cu nimic, a fost dus, izolat într-o aripă de spital unde nu aveam nici semnal să sunăm, nu primeam niciun fel de comunicare.

Irina-PetreaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

„Pe mama am avut-o filmată cum a murit'

În seara aceea mi-au comunicat că a murit, iar mama a murit la cinci luni după (…). Pe mama am avut-o filmată cum a murit, pentru că i-am pus camere video în casă, ca să pot s-o ajut dacă se întâmplă ceva. Aveam vecine care aveau cheia, doctorița, care era foarte aproape de ea. În fața camerei a intrat în comă și în câteva ore a ajuns la spitalul de neurochirurgie la Iași cu elicopterul! Dar nu se mai putea face absolut nimic', a povestit, cu lacrimi în ochi, Irina Petrea, relatează Kanal D.

„Supernanny' a mai primit o lovitură cumplită în urmă cu aproximativ trei luni, atunci când fratele ei vitreg s-a stins și el din viață. „A murit și fratele meu, acum trei luni. A făcut o ciroză și s-a dus. Eram frați numai de tată', a declarat Irina Petrea. Dădaca a mai trecut printr-o perioadă grea recent, după ce i-a murit și pisica.

„De curând a murit și pisica mea. Poate o să pară stupid. În decembrie am descoperit-o cu un cancer sublingual, și pentru că mama a murit singură acasă, pentru că tata a murit singur în spital, eu n mai puteam să las încă o ființă dragă să moară singură, de la cabinet fugeam acasă ca să fiu lângă ea. În vacanța de iarnă n-am plecat nicăieri, am stat numai cu ea', a mai povestit Irina Petrea, vizibil întristată.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete